shape_up

Hoitopaketit

Yhdistelmähoidoissa on paljon valinnanvaraa! Rituaalipitoisia kasvo-vartalo yhdistelmähoitoja ovat luonnonkosmetiikalla tehtävä Sacred Nature, syvärentouttava Tibetan Sound ja kokonaisvaltainen Tranquility. 

Perushoitoja yhdistelevat hoitopaketit säästävät aikaa. Vaihtoehtoina on 2-in-1 (kasvot&kädet tai kasvot&jalat) jai 3-in-1 (kasvot&kädet&jalat). Sweet Living for Mom-to-be taas on hemmotteleva hoitopaketti odottaville äideille. Hoidossa huomioidaan raskauden vaihe, ja se voidaan toivottaessa räätälöidä uudelleen. 

Tunnelmallisessa parihoitohuoneessa tarjoamme hoitoja kahdelle mix&match -tyyliin. Body & Body, Face & Face, Hand & Hand sekä Feet & Feet sopivat mm. ystävyksille, pariskunnille, äidin ja tyttären yhteisiin hetkiin. Yhdistele hoitopuoliskoja mielesi mukaan!

Sokerina pohjalla, ikisuosittu parihoitomme, romanttinen Candles & Champagne for two sisältää kokovartalohieronnat kahdelle ja kuohuviinilasilliset kynttilänvalossa..

Huomionosoituksena yhteistyökumppaneillemme, Hotelli Tornille ja Balmuirille,  olemme rakentaneet kaksi kokonaisvaltaista hoitokokonaisuutta, joita kannattaa kokeilla! Traveller's package on matkailijan luonteva valinta, ja tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä itse toiveiden hoitopaketin. Portofino Living on ylellisin hoitomme, joka alkaa höyrysaunalla, sisältää rentoutusta keholle ja mielelle, ja päättyy lasilliseen kuohuviiniä, naturalmente!

Hinnasto

2-in1 kasvot & jalat

Kasvo- ja jalkahoito yhdessä. Kasvohoito ihotyypin ja asiakkaan toiveiden mukaan, sis. ihon puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Jalkahoidossa huomioidaan jalkojen kunto ja asiakkaan toiveet. Kokonaishoidossa voidaan painottaa asiakkaan valitsemaa "ongelma-aluetta". 

2h /210€

 2-in-1 kasvot & kädet

Kasvo- ja käsihoito yhdessä. Kasvohoito ihotyypin ja asiakkaan toiveiden mukaan, sis. ihon puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Käsihoitoon sisältyy ihon kosteutus, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä lakkaus. Kokonaishoito voidaan tehdä asiakkaan valitsemalla painotuksella.

1h 45min/ 190€

3-in-1

Kasvo-, jalka- ja käsihoito yhdessä. 2,5-tuntinen from-head-to-toe hoitokokonaisuus on rentouttava ja kokonaisvaltainen kokemus. Hoidoissa voidaan painottaa asiakkaan toivomia alueita/ongelmakohtia.

2h 30min / 280€

Sweet Living for Mom-to-be

Odottavan äidin paketti. Sisältää hemmottelevan kasvohoidon ja rentouttavan käsi- ja jalkahieronnan sekä kupillisen yrttiteetä ja tuoreita hedelmiä. Hoito toteutetaan odottavan äidin tila huomioiden. Voidaan myös hieman muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

Lisämaksusta esim. höyrysauna (+30min /30€), minimanikyyri (+20min /30€) tai minipedikyyri (+30min /50€) . Valitse ajanvarauksessa kohdasta lisukkeet.

90min / 180€

Candles & Champagne for two

Hoito kahdelle! Pariskunnille tuoksuva ja tunnelmallinen tunnin kestävä kokovartalohieronta kynttilän valossa, rauhallisen musiikin hyväillessä korvia. Hoidon jälkeen nautittavaksi lasilliset kuohuviiniä. Romanttinen lahjaidea kumppanille! Kokonaiskesto 2h, sisältää mahdollisen höyrysaunan käytön ennen hoitoa.

Huom. hoidon varaus vain puhelimitse tai sähköpostitse! 

280€ / pariskunta

Body & Body

Vartalohoidot kahdelle. Kokovartalohieronnat kahdelle parihoitohuoneessamme. Ystävyksille, äidille & tyttärelle yms. Huom! Mix & Match eli mahdollisuus yhdistää muiden kaksoishoitojen kanssa, esim. Body & Face, Body & Hand jne. Mix & match varaukset suoraan hoitolasta.
Hoitoaikaan sisältyy höyrysauna.

90min / yht. 260€

Face & Face

Kasvohoidot kahdelle. Kasvohoidot kahdelle parihoitohuoneessamme. Ystävyksille, äidille & tyttärelle yms. Huom! Mix & Match eli mahdollisuus yhdistää muiden kaksoishoitojen kanssa, esim. Body & Face, Body & Hand jne. Mix & match varaukset suoraan hoitolasta.

60min / yht. 240€

Feet & Feet

Jalkahoidot kahdelle. Jalkahoidot kahdelle parihoitohuoneessamme. Ystävyksille, äidille & tyttärelle yms. Huom! Mix & Match eli mahdollisuus yhdistää muiden kaksoishoitojen kanssa, esim. Feet & Face, Feet & Hand jne. Mix & match varaukset suoraan hoitolasta.

60min / yht. 190€

Hand & Hand

Käsihoidot kahdelle. Käsihoidot kahdelle parihoitohuoneessamme. Ystävyksille, äidille & tyttärelle yms. Huom! Mix & Match eli mahdollisuus yhdistää muiden kaksoishoitojen kanssa, esim. Hand & Face, Hand & Face jne. Mix & match varaukset suoraan hoitolasta.

45min / yht. 150€

Tranquillity

Kasvojen ja vartalon 90min yhdistelmähoito. Rituaalipitoinen, tuoksuva, runsaasti hierontaa sisältävä hoitokokonaisuus. Syvärentouttava hoito, joka sisältää kokovartalon hieronnan ja pitkän kasvohieronnan. Tranquillity - poistut hoidosta mieli ja keho rauhoittuneena.

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

2h / 180€

Sacred Nature

Vartalorituaali Sacred Nature. Luonnonkosmetiikalla tehtävä kasvohoidon ja kokovartalohieronnan yhdistelmä.

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€

Tibetan Sound

Itämainen hoitokokonaisuus. Syväkosteuttava ja rentouttava hieronta vartalolle, kasvoille ja päänahalle Tiibettiläisten äänimaljojen rauhoittava vaikutus säilyy seuraavaan päivään.

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

1h 45min / 150€

Minun Afrikkani

Kalaharin kokonaisvaltainen hoitoelämys . Matka alkaa lämpimällä höyrysaunalla, jonka jälkeen siiryminen hoitohuoneessan. Hurmaavien tuoksukellojen tuoksuttelun jälkeen seuraa Autiomaan hehku -vartalokuorinta, jossa on mukana autiomaan punaista hiekkaa, turvotuksia poistavaa autiomaan mineraalisuolaa tai syvästi tuoksuvaa kahvia. Suihkun jälkeen vuorossa on kasvojen ja vartalon hieronta aromaattisilla öljyillä tai hierontakynttilällä. Kalaharin melonin, villihunajan, mustaherukan tai autiomaan hiekan ja palavan puun tuoksuja.. Kahden tunnin hoitokokemuksen jälkeen olo on syvästi rento ja mieli levollinen. Eksoottinen pieni pakomatka arjen pyörityksestä!

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

2,5h / 215€ (tuoksukynttilällä +10€)

PORTOFINO LIVING

Ylellinen hoitokokonaisuus erityisiin hetkiin. Portofino Living on nimikkohoito yhteistyökumppanillemme Balmuirille, ylellinen tottakai! Sisältää höyrysaunan, hehkeyttävän kasvohoidon, vartalon tuoksuvan kuorinnan ja kokovartalohieronnan sekä lasillisen kuohuvaa. La dolce vita!

2h 30min / 260€

TRAVELLER'S PACKAGE

Living Day Span paketit matkailijoille (ja toki kaikille muilllekin). Räätälöi itsellesi mieluinen hoitopaketti. Pakettiin voi sisällyttää yhden päähoidon sekä korkeintaan kaksi lisuketta.

Höyrysauna sisältyy hoitopakettiin ilman lisämaksua!

Päähoitovaihtoehdot 
1) 45min kasvohoito
2) 45min kokovartalohieronta
3) 45min jalkahoito

Lisukkeet: 
a) minikäsihoito
b) kevyt päivämeikki
c) kulmien & ripsien värjäys
d) jalkahieronta
e) selkähieronta 

Huom! Kirjoita mielellään lisätietoihin, mitä hoidot valitset.

2h /180€