shape_up

Kasvohoidot

Living Day Span kasvohoidot on jaoteltu kolmeen osaan; SPA, NATURE ja MEDICAL.

* SPA-kasvohoidot
tehdään italialaista huipputuotekehittelyä ja designia edustavalla Diego Dalla Palman -tuotesarjalla. Hoitojen pääelementtejä ovat raikkaat spa-henkiset tuoksut ja ihanat kokonaisvaltaiset erikoishieronnat.
* NATURE-kasvohoidot
tehdään luonnonkosmetiikkasarjoilla, joita meillä edustavat Afrikan aavikoiden hietikoilta voimaa ammentava, eettisesti korkeatasoinen Kalahari sekä omalla biodynaamisella tilalla raaka-aineensa kasvattava, hurmaava & hemmotteleva Jurlique.
* MEDICAL-kasvohoidot
pitävät sisällään ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistavat, maailmallakin supersuosioon nousseet HydraFacial -hoidot sekä Environ kasvohoidot. Plastiikkakirurgin kehittämän medikaalisen Environin voima perustuu A-vitamiinin ja sitä tukevien vitamiinien ja antioksidanttien supertehoihin ihossa. Manuaalihoidot täydentyvät lisätehoja antavilla laite- ja neulaushoidoilla.

Jotta osaisit valita sinulle parhaiten sopivan kasvohoidon, niin suosittelemme pohtimaan myös seuraavaa tärkeää kysymystä. Mikä on tavoitteeni kasvohoidolle juuri nyt?

* Kertaluonteiseen hemmotteluun ja ylläpitävään ihonhoitoon
sopii SPA-kasvohoidot sekä luonnonkosmetiikkaa edustava NATURE.
* Tuhkimohoidoksi
lähellä olevaa tärkeää tilaisuutta varten sopii radiofrekvenssin avulla ihon liftaava Face Shape Up sekä MEDICAL-kasvohoitojen alta löytyvät Environin Vitamin-kasvohoidot, myös ihoystävällinen Environ Cool Peeling -hapotus (ei suositella kesällä!).
* Tavoitteellinen ihonhoito
yhdistää tehokkaat, sovituin väliajoin tehtävät kasvohoidot sekä täydentävän tuloksellisuuden varmistavan kotihoidon. Suunnitelma voidaan tehdä tietylle ajanjaksolle, jonka jälkeen todetaan kuinka hyvin tavoitteisiin on päästy. Tavoitteena voi olla kohdennettu ihonhoito tietyihin ongelmakohtiin tai yleisempi ihon kunnon ja ulkoisen ilmeen kohentaminen. Varaa aika kasvohoitoihin erikoistuneen terapeutin Face Mapping -konsultaatioon. Puolisen tuntia kestävä konsultaatio pitää sisällään lähtötilanteen kartoituksen, tavoitteiden laadinnan ja aikataulutuksen sekä hoitojen ja kotihoitotuotteiden täsmennyksen. Living Day Spalla on käytössään alan tehokkainta kärkeä edustavat menetelmät vanhenevan ja ongelmaihon hoitoon!

VINKKI: varaa kasvohoidon yhteyteen 20€ arvoinen lisuke, rentouttava pää- tai jalkahieronta!Living Day Spa kasvohoidot
yhteistyössä ihotautilääkärin kanssa

Hinnasto

SPA 

Living Day Spa kasvohoito

Klassinen kasvohoito. 

Hoito räätälöidään ihollesi, sinun toiveesi, ihosi sen hetkinen tila ja tarpeet huomioiden. Sisältää aina myös hierontaa ja hemmottelua!
Hoidossa käytetäään korkealaatuisen, italialaisen RVB Skin Labin tehokkaita, raikkaalle tuoksuvia tuotteita. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Helppo valinta, ja aina varma lahjakorttihoito!

  • Detox-kasvohoito 30min. Pikakasvohoito, ihon fresh up! Sopii valmiiksi hyväkuntoiselle ylläpitohoidoksi, juhlameikin alle, ihon nopeaksi tehohoidoksi lounastunnilla tai muuten vain ihon freesaukseen.
  • Purifying kasvohoito 60min. Puhdistava kasvohoito, joka sisältää tarpeen mukaan myös mekaanisen puhdistuksen.
  • Moisturising kasvohoito 60min. Kosteuttava kasvohoito, joka soveltuu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.
  • Icon Time kasvohoito 60min. Kiinteyttävä, elvyttävä kasvohoito 40+ iholle.
  • +Pamper 30min. Hemmotteleva lisuke kasvohoidon yhteyteen. Sisältää hierontaa, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet, esim. erityispitkä kasvohieronta, käsihieronta, päähieronta ja/tai jalkahieronta. Voidaan myös räätälöidä sopimuksen mukaan!
Huom! Kun tulet ensimmäistä kertaa meille kasvohoitoon, voit halutessasi varata valitsemallesi kosmetologille maksuttoman, 15 minuutin ihoanalyysin.  

30min / 80€

60min / 120€

30min / 60€ (+Pamper-lisuke)

FACE SHAPE UP

Ihoa kiinteyttävä tehohoito kasvoille. 

Tehokas antiage-kasvohoito aktivoi, kiinteyttää ja kosteuttaa kasvojen ihoa ja alla olevaa kudosta. Valittavissa 60min tai 90min pituinen kasvohoito. Hoidon aluksi iho puhdistetaan ja aktivoidaan ultraäänellä. 30min kestävävän radiofrekvenssivaiheen aikana iho napakoituu. Lopuksi iho rauhoitetaan valo- ja lymfaterapian avulla. 90 minuutin kokonaisvaltainen hoito sisältää lisäksi kaulan ja decolleteen käsittelyn, kiinteyttävän ja kosteuttavan naamion sekä rentouttavan pää- tai käsihieronnan. Antaa iholle napakan ja kiinteytyneen tunteen, silottaa silmänympäryksiä ja häivyttää nasolabiaalijuonteita. Sopii erinomaisesti tuhkimohoidoksi ennen juhlaa tai tärkeää tilaisuutta! 

Säännöllisellä hoidolla kestäviä ja näkyviä tuloksia.

Huom! Vähintään 5 kerran sarjahoidosta -10% hinnasta (sarjahoidot maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen)!

60min / 150€
90 min / 190€

MY LOVELY TEEN

Nuorisokasvohoito alle 18-vuotiaille. 

Nuorten oma kasvohoito, joka tehdään yksilöllisesti ihon tarpeen mukaan. Epäpuhdas iho puhdistetaan hellävaraisesti ultraääntä tai ihotyypille sopivaa kuorintaa käyttäen. Mekaaninen puhdistus tehdään taidolla ja hellävaraisesti. Mukaan saa ihonhoitovinkkejä ja kotihoito-ohjeita. Tarvittaessa nuori ohjataan yhteistyössä toimivalle ihotautilääkärille. 

60min / 120€

NATURE 

Natural Touch

Kasvohoito luonnonmukaisella kosmetiikalla 

Hoidossa käytetään australialaisen Jurliquen korkealaatuisia, puhtaita luonnontuotteita. Jurliquen tuotteet ovat luonnonmukaisia, eettisesti vastuullisia, ei-eläimillä testattuja, laboratorio-tutkittuja ja iholle turvallisia käyttää. 
90min Natural Touch sisältää kasvohoidon lisäksi runsaasti rentouttavaa hierontaa, toiveiden mukaisesti esim. jalkojen, käsien tai niska-hartia-alueen hierontaa.

Jurlique, kuin kesäinen kävely kukkakedolla!

Jurliquen tuoksumaailma on luonnonkosmetiikassa vertaansa vailla. Häivähdys juhannusruusua, ihanaa laventelia, raikasta sitruunaa. Jurliquen raaka-aineet ovat täysin puhtaita: 95% raaka-aineista on poimittu käsin omalta biodynaamiselta tilalta, ja loput 5% alihankitaan laadukkailta, tiukan vaatimustason täyttäviltä luomutiloilta. Jurliquen tuotteissa laborattoriossa tutkittu tehokkuus ja luonnon supervoimat kulkevat käsikädessä. Jurliquen kasvohoito räätälöidään ja tuotteet valitaan toiveiden ja/tai ihon tarpeiden mukaisesti.

 

60 min / 120€  

90min / 160€

KALAHARI

Kalahari, afrikkalainen elämys!

Tämän upean, intensiivisen hoitosarjan raaka-aineet tulevat suoraan Afrikan Kalaharin autiomaasta ja sen sen kasveista. Karuissa olosuhteissa kasvavien kasvien ainesosat ovat erityisen hyvin kosteutta säilöviä. Raaka-aineet kerätään luonnollisin, luontoa kuormittamattomin, eettisesti kestävin menetelmin. Osa myyntituotoista ohjataan takaisin Afrikkaan alkuperäiskansojen elinolojen tukemiseen. Kalaharin hoitojen tuoksumaailma vie ajatukset upean Kalaharin autiomaan hietikoille. Kuuma hiekka, palava puu, virkistävä vesimeloni. Ah, elämys kaikille aisteille!

  • Kalahari Honeybush -kasvohoito. Kaikille ihotyypeille sopiva kosteuttava peruskasvohoito. Rentouttavassa hieronnassa käsitellään kasvojen akupisteitä. Tuloksena on kosteutettu, silkinpehmeä iho.
  • Kalahari Baobab -kasvohoito. Erikoiskasvohoito, joka sisältää runsaasti ihoa kirkastavaa C-vitamiinia. Hoito pitää sisällään rentouttavan hieronnan lisäksi ihon tarpeisiin soveltuvan erikoisnaamion.
  • Kalahari Enzyme-kasvohoito. Erikoiskasvohoito, joka tehdään ihon tarpeen mukaan puhdistavana, kosteuttavana tai kiinteyttävänä. 

Honeybush tai Enzyme 60min / 120€

Baobab 75min / 140€ 

 

MEDICAL 

HYDRAFACIAL

Hydrafacial, ihonpuhdistuksen huippua! 

Ihonhoidon huipputeknologiaa tarjoava Hydrafacial-kasvohoito tunnetaan ympäri maailmaa ja se on myös monen Hollywoodin supertähden luottohoito. Kivuton ihonpuhdistus! 30min tai 45min Hydrafacial hoito on puhdasta tehoa. Laitteen patentoitu hoitokärki pyörrepuhdistaa ihon jokaisen huokosen, jonka jälkeen ihoon syötetään tehoseerumi. Hydracial on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti kuorimaan ja puhdistamaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset mustapäistä ja näppylöistä sekä imeyttämään tehoaineita muodossa, jonka iho ottaa parhaiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, mikä parantaa edelleen tuloksia.

Hydrafacialilla voidaan hoitaa mm. ihon epäpuhtauksia, ihon pintakuivuutta, suurentuneita ihohuokosia sekä ihon kirkkauden puutetta. Jotta iho pysyy hyvässä kunnossa myös jatkossa, suosittelemme ottamaan kolmen kerran sarjahoidon, jonka jälkeen hoidoissa kannattaa käydä säännöllisesti, valitusta hoitoaineista riippuen, esim. 6-8vk välein.

Koe Hydrafacial ja liity tähän upeaan hoitoon koukkuun jääneiden laajaan, tyytyväiseen porukkaan!

Hoidon vastaaiheet: mm. raskaus ja imetys, isotretinoiini-lääkitys (esim. Roaccutan), aktiivinen kasvojen Herpes ja pahalaatuiset kasvaimet.

Hydrafacial - Clean & Hydrate, ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito.
Hydrafacial - Deep Clean, syväpuhdistava kasvohoito, sisältää GlySal-happokuorinnan (Huom. Ei sovi yhteen auringonoton kanssa!)

Huom!! Voit valita myös décolletén, selän tai säärten puhdistavan ja kosteuttavan Hydrafacial hoidon!

Clean & Hydrate -kasvohoito
(dècolletè 35€, selkä 99€, sääret 99€) 

30min / 99€

Deep Clean (décolleté 74€) 

45min/ 139€

 

ENVIRON

Environ A-vitamiinihoidot manuaalisesti tai laitteella tehostettuna . 

Ihon supervitamiineja sisältävät tehokkaat Environ-kasvohoidot sopivat sinulle, joka haluat ihonhoidolta selkeitä, näkyviä tuloksia. Ensimmäisellä hoitokerralla asetetaan hoitolahoidolle ja sitä tukevalle ja tuloksia ylläpitävälle kotihoidolle tavoitteet ja tehdään tuotevalinnat. Päämääränä voi olla esim. epäpuhtaan ihon tasapainottaminen, suurien ihohuokosten pienentäminen, aknearpien madaltaminen, valovaurioiden tai maksaläiskien vaalentaminen, couperosan häivyttäminen tai helposti ärtyvän, esim. ruusufinniin taipuvaisen ihon tasapainottaminen. Ja kyllä, ihon rypistymisen ennaltaehkäisy ja jopa jo olemassa olevien ryppyjen tasoittaminen ilman plastiikkakirurgiaa on todellakin mahdollista!

Vitamin-kasvohoito sisältää alun kaksoispuhdistuksen, hellävaraisen mutta tehokkaan maitohappokuorinnan, A-vitamiiniseerumin, kosteuttavan levänaamion, hieronnan vitamiiniöljyllä sekä loppuvoiteen sekä RAD-aurinkovoiteen (SPF 15).

Vitamin+ -kasvohoitoon sisältyy Environin omalla DF-laitteella tehtävä tehoaineiden imeytys. Laitehoidon tehokkuuden tuo sonoforeesi, joka aikaansaa kulkuväyliä ihokerroksiin, sekä iontoforeesei, jolla tehoaineet imeytetään kulkuväyliä pitkin syvälle ihoon. Prosessi moninkertaistaa ja mahdollistaa tehoaineiden, vitamiinien ja peptidien, imetytymisen ihon alempiin kerroksiin. Kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu ja iho paksuuntuu ja ihon rakenne ja toiminnot paranevat. Hoitotehoja saadaan lisää myös (pimeään vuodenaikaan tehtävällä) Cool Peeling -hapotushoidolla.

Cool Peeling on nimensä mukaisesti "viileä" hapotushoito, joka silottaa, tasoittaa ja vaalentaa ihonpintaa ilman ihon ohentumista tai arpeutumista (ongelmina/vaaroina laser- ja "kuumissa" happohoidoissa). Cool Peeling sopii paksulle, karhealle iholle sekä akne- ja pigmenttiongelmiin.

Mikroneulaus tuo ihon hoitolahoidot uudelle tasolle mahdollistaen tehoaineiden imeytymisen hyvin syvälle ihoon. Tutkimusten mukaan iho paksuuntuu jopa 140%. Paksu, terve iho näyttää hyvältä myös ikääntyessään. Mikroneulaus onkin eräs tehokkaimpia ja myös turvallisimpia ihon nuorennushoitoja, medikaalihoidot mukaan lukien! Living Day Spassa käytetään neulauksessa erittäin modernia, uusinta teknologiaa edustavaa Innopen -neulauskynää. Kynän neulatippi on kertakäyttöinen ja steriili, joten toimenpide on aina turvallinen. Neulauskynä on mahdollisimman kivuton menetelmä, useimmille kivuttomampi kuin neulausrulla. Siinä neulan pituus saadaan säädettyä tarkalleen haluttuun syvyyteen. Innopen kynä ei ole automaattinen, vaan sitä liikutetaan iholla manuaalisesti. Näin varmistetaan se, että neula on aina ihoystävällisesti 90 asteen kulmassa ihoon nähden, eikä myöskään naarmuta ihoa. Ennen neulausta iho puudutetaan. Useimmille toimenpide on lähes tai täysin kivuton.

Vitamin kasvohoito 60min / 120€

Cool Peeling 75min / 140€ 

Vitamin+ kasvohoito 90min / 160€ 

mikroneulaus (sis. ihon pintapuudutteen) 90min / 210€  

Huom! Vähintään 5 kerran mikroneulauksen sarjahoidosta -10% hinnasta (sarjahoidot maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen)! Environ 
on Etelä-Afrikasta peräisin oleva, plastiikkakirurgin kehittämä ihonhoitosarja, joka nojaa vahvasti ihon monipuoliseen supervoimaan, A-vitamiiniin. Sarjaa käyttävät kosmetologit ja lääkärit. Environin avulla pääset vaikuttaviin tuloksiin asteittain etenevän hoito-ohjelman avulla ongelmaihon hoidossa. www.vitamion.fi

Jurlique on Australiasta peräisin oleva puhdas luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyy luonto, tiede ja innovaatio. Tuotteet ja tuotantoprosessi kunnioittavat ympäristöä. Ainesosat poimitaan käsin omalta biodynaamiselta tilalta. Me rakastamme Jurliquen tuotteiden tuoksuja ja elinvoimaa! www.jurlique.fi

Kalahari on ekologinen ja eettinen ammattilaiskosmetiikkasarja Etelä-Afrikan rikkaasta luonnosta. Kalahari tuottaa kasvien supertehoa ihollesi. Saat aikaan näkyviä tuloksia! Maailmalla palkitut spahoidot ja ihonhoitotuotteet on nyt saatavana meiltä. Living Day Spa on Kalaharin lippulaivahoitola Suomessa. kalahari.fi

RVB Skin Lab. Hyvinvointi, kauneus, tutkimus ja innovaatio. Viimeisintä ihonhoidollista teknologiaa, italialaista tyylikkyyttä ja ympäristöarvoja kunnioittava RVB Skin Lab on hoitolamme täysverinen spa-hoitolinja. Räätälöityjä kasvohoitoja, jossa yhdistyvät ihanat hieronnat, tuoksuilla hemmottelu ja raaka-ainetehokkuus, täydennettynä upeilla kotihoitotuotteilla. www.diegodallapalmapro.fi


Warning: Unknown: open(/var/www/fs3/46/livingda/public_html/files/tmp/sess_80db8bhdspap4c82u7nvsdu732, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/fs3/46/livingda/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0