shape_up

Vartalo

Living Day Spalla on monipuolinen valikoima erilaisia vartalohoitoja; rentouttavia ja muokkaavia. Kylmiin päiviin sopii erinomaisesti Hot stones -kuumakivihieronta. Valikoimissamme on myös klassinen hieronta eli nk. Swedish massage sekä tuoksuva Aroma-spa.

Lämpimät hoitopedit varmistavat miellyttävän kokemuksen. Vartalohoidot ovat rituaalipitoisia ja nautinnollisia. Muokkaavissa hoidoissa toki käytetään tuloksellisuuden vuoksi napakampiakin hierontaotteita.

Living Day Span vartalohoidot ovat elämysmatkoja. Ne alkavat rentouttavalla höyrysaunalla ja päättyvät kehoa puhdistavan inkivääriteen nauttimiseen. Muokkaavissa hoidoissa käytetään napakkaa hierontaa ja ihokudosta parantavia tehoaineita. Rentouttavat hoidot ovat rituaalipitoisia hoitokokonaisuuksia, joissa mieli ja keho lepää. Toimii, haitpa sitten helpotusta stressiin, pakoa arjen kiireistä tai uutta energiaa!

Hinnasto

RENTOUTTAVAT

Klassinen hieronta

Klassinen kokovartalohieronta. 

Rentouttava kokovartalohieronta poistaa lihasjännityksiä sekä parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Lämmin höyrysauna ennen hoitoa tehostaa rentouttavaa vaikutusta. 60min tai 90min versio.

Tuoksuton, vitamiinipitoinen vaihtoehto on Vitamin+ kokovartalohieronta. Hoidon rentouttavan vaikutuksen lisäksi hieronnassa käytettävä A-vitamiiniöljy hoitaa ihoa, parantaa sen terveyttä ja kimmoisuutta. Erityisen hyvä mm. raskausarpien ja leikkausarpien häivyttämiseen! Vaikutukset tehostuvat kotona jatkuvalla Environin Body Oil A-vitamiiniöljyn käytöllä. 

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 130€

90min / 150€

(Vitamin+ -hieronta, jossa käytetään ihoa tehokkaasti hoitavaa ja kiinteyttävää A-vitamiiniöljyä) 

2h / 180€

2h / 190€

(Vitamin+ -hieronta, jossa käytetään ihoa tehokkaasti hoitavaa ja kiinteyttävää A-vitamiiniöljyä)

Hot stones

Kuumakivihieronta.

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava vaikutus. Vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä. Parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Hieronta tehdään valinnan mukaan eteerisillä tuoksuvilla tai vaihtoehtoisesti tuoksuttomillä öljyillä.

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€

Aroma Spa

Tuoksuva kokovartalohieronta. 

Nautinnollinen ja tuoksuva rituaalipitoinen, tunnin kestävä kokovartahieronta lämpimillä aromaattisilla öljyillä.

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€
Selkähieronta

Selkähieronta

20 minuutin tai 30 minuutin pituinen selkähieronta, joka noudattaa klassisen hieronnan otteita.

Huom! Höyrysauna ei sisälly hintaan. Sen voi kuitenkin lisätä hoitoon 30€:n arvoisena lisukkeena. 

20min / 45€

30min / 55€

Autiomaan Hehku -vartalokuorinta

Khoi Khoi -niska-/selkähieronta

Kalaharin kuorintahoito jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja tuoksuvaksi.

  Ihoa kuoriva, silottava ja kosteuttava vartalohoitoYksilöllisessä kuorinnassa asiakas valitsee kuorinta-aineen ja kosteuttavan tuoksuöljyn. Sopii mainiosti luomaan ja ylläpitämään kauniin rusketuksen (muista itseruskettavat, ihoystävälliset vaihtoehdot!).

Sarjahoitona sopii täydentäväksi hoitotavaksi selluliitin hoitoon ja painonpudotukseen.

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

Kalaharin rentouttava niska-hartia alueen ja selän hieronta. Tuoksut vievät Kalaharin dyyneille. Hieronta ja apuna käytettävät Kalaharin kivet poistavat stressiä ja rentouttavat lihaksia ja mieltä.

Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin hankkia mukaan 30€ arvoisena lisukkeena.

1h 15min / 90€

30min / 60€

Intialainen päähieronta
30min

30 minuutin päähieronta.

Intialainen päähieronta vaikuttaa rentouttavasti kehoon ja mieleen. Se mm. avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä sekä parantaa unenlaatua. Vaikutuksia täydentää mieltä tasapainottava luonnollinen, aromaterapeuttinen eteerinen öljy.

Huom! Hoitaja käyttää öljyä vain hartiaseudulla, joten hiukset eivät jää öljyisiksi. 

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa.

30min / 60€

Intialainen päähieronta
50min

Kokonaisvaltainen 50 minuutin päähieronta.

Kokonaisvaltaisessa päähieronnassa hoidetaan myös päänahka ja hiukset luonnollisilla, ravitsevilla öljyillä. Hoitaa hiusta ja aktivoi hiustenkasvua. Hieronta avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä sekä parantaa unenlaatua. Hoidon jälkeen voi nauttia höyrysaunan lämmöstä ja myös pestä hiukset. Suosittelemme kuitenkin, että öljyn antaisi vaikuttaa hiuksissa ja päänahassa muutama tunti ennen pesua.

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

1h 20 min / 115€

Tranquillity

Kasvojen ja vartalon 90 minuutin yhdistelmähoito.

Rituaalipitoinen, tuoksuva, runsaasti hierontaa sisältävä hoitokokonaisuus. Syvärentouttava hoito, joka sisältää kokovartalon hieronnan sekä kasvoille kuorinnan, naamion ja kasvohieronnan. Tranquillity - poistut hoidosta mieli ja keho rauhoittuneena.

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

2h / 180€

Minun Afrikkani

Kalaharin kokonaisvaltainen hoitoelämys

Matka alkaa lämpimällä höyrysaunalla, jonka jälkeen siiryminen hoitohuoneessan. Hurmaavien tuoksukellojen tuoksuttelun jälkeen seuraa Autiomaan hehku -vartalokuorinta, jossa on mukana autiomaan punaista hiekkaa, turvotuksia poistavaa autiomaan mineraalisuolaa tai syvästi tuoksuvaa kahvia. Suihkun jälkeen vuorossa on kasvojen ja vartalon hieronta aromaattisilla öljyillä tai hierontakynttilällä. Kalaharin melonin, villihunajan, mustaherukan tai autiomaan hiekan ja palavan puun tuoksuja.. Kahden tunnin hoitokokemuksen jälkeen olo on syvästi rento ja mieli levollinen. Eksoottinen pieni pakomatka arjen pyörityksestä!

Huom! Lopullinen hoitoaika sisältää alkuun 30 minuutin höyrysaunassa rentoutumisen.

2,5h / 215€ (tuoksukynttilällä +10€)

Tibetan Sound

Itämainen hoitokokonaisuus.

Syväkosteuttava ja rentouttava hieronta vartalolle, kasvoille ja päänahalle. Tiibettiläisten äänimaljojen rauhoittava vaikutus säilyy seuraavaan päivään.

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

1h 45min / 150€

VARTALOLYMFA

Vartalon manuaalinen lymfahieronta.

Käsin tehtävä vartalon lymfahieronta on kevyttä pumppaavaa hierontaa, jolla on monipuoliset ja tehokkaat vaikutukset ympäri kehoa. Lymfahieronta aktivoi kehon toiminnoille elintärkeää imusolmukkeiden ja muun imunestejärjestelmän kiertoa. Rentouttaa kehoa ja mieltä. Poistaa ja ennaltaehkäisee turvotuksia, myös leikkaushoitojen yhteydessä, aktivoi verenkiertoa, parantaa suoliston toimintaa, auttaa unettomuuteen ja migreeniin, parantaa solujen uusiutumista ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Hoidon aikana avataan lymfakanavat ja käsitellään valittu alue keholta (koko kehon käsittely kerralla olisi elimistölle liian rankkaa). Muista juoda hoidon jälkeen runsaasti vettä!
Vartalon lymfahierontaa tekee hoitolassamme asianmukaisen Pro Lymfa -koulutuksen käynyt kosmetologimme Jenni.


Huom! Vartalolymfan yhteyteen ei suositella saunomista, joten muista vartalohoidoista poiketen vartalolymfaan ei sisälly höyrysaunaa!

60min / 95€
min. 3 kerran sarjahoito -10%

AUYRVEDiSET HOIDOT 

Candles & Champagne for two

Romanttinen kokovartalohoito kahdelle.

Pariskunnille tuoksuva ja tunnelmallinen tunnin kestävä kokovartalohieronta parihuoneessamme kynttilän valossa, rauhallisen musiikin hyväillessä korvia. Kiireetön tunnelma. Mahdollisuus höyrysaunan käyttöön ennen hierontaa. Saunomisen yhteydessä tarjoillaan nautittavaksi lasilliset kuohuviiniä & pientä purtavaa. Romanttinen lahjaidea kumppanille! Yhteiskesto 2h.

Huom. Hoidon varaus vain puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

90min / 280€ / pariskunta

Garshan Dry + öljyhieronta

Garshan Dry + öljyhieronta.

Pitää sisällään kuivahieronnan ja öljyhieronnan. Raakasilkkihansikkain tehtävä kuivahieronta poistaa kehon sähköisyyttä sekä aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa rasvakudoksessa, ja siten lämmittää ja puhdistaa. Rentouttava hieronta tehdään vuodenaikaan ja Ayurvedisesti mielentilaan sopivalla lämpimällä öljyllä. Hoito lämmittää ja maadottaa kehoa sekä valitusta öljystä riippuen rentouttaa tai piristää. 

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€

Selluliittihoito

Ayurvedinen selluliittihoito. 

Kehon kokonaisvaltaisesti huomioonottavaan hoito räätälöidään asiakkaan mukaan. Koska selluliitin muoto vaihtelee, myös hoitotapaon jokaiselle erilainen. Kosmetologi valitsee sopivan hoitomuodon asiakashaastattelun ja silmin tehtävän arvioinnin perusteella:

  • Garshan Dren - kuona-aineista kehoa puhdistava hoito. Avaa lymfakanavat ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. kts. viereinen Detox vartalohoito.
  • Garshan Slim - paikalliselle selluliitille: mm. vatsa, polvien sisäpuoli, reisien ulkosivut.
  • Garshan Tonic - yleisin selluliittimuoto, nk. appelisiini-iho. On näkyvää, saattaa aristaa puristettaessa ja on jakautunut laajemmalti kehoon, erityisesti sisäreisiin ja käsivarsiin.

Käytettävät tuotteet ovat tehokkaita ja saattavat aiheuttaa ihon punoitusta hoido jälkeen. Hoidot sisältävät paljon (ei-kivuliasta) hierontaa. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehoa puhdistavaa/tasapainottavaa yrittiteetä.
Tuloksiin päästään sarjahoidolla ja kotihoitoon sitoutumalla.

Lakshmi on huippulaadukas italialainen luomutuotesarja, jonka hoidot ja tuotteet perustuvat ayurvedan ikivanhoihin oppeihin ja perinteisiin. 

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€

sarjahoito 5krt / 700€ 

Detox Body

Detox vartalohoito. 

Garshan Dren by Lakshmi- Puhdistava, hierova mutahoito. Aluksi keho maadotetaan eli poistetaan sähköisyydestä silkkihansikkailla, ja kuoritaan aprikoosinkivi-hedelmäuuteseoksella. Tehokas hoito puhdistaa kehon kuona-aineista. Elvyttää lymfaattista järjestelmää ja poistaa nestettä. Kudoksen hapenottokyky paranee ja kuona-aineet poistuvat. Toimii erinomaisesti valmistelevana detox hoitona selluliittihoidoille, sekä puhdistuskuurien ja paaston tueksi. Iho kirkastuu, keho voi hyvin ja hoikistuu. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehoa puhdistavaa inkivääriteetä.

Lakshmi on huippulaadukas italialainen luomutuotesarja, jonka hoidot ja tuotteet perustuvat ayurvedan ikivanhoihin oppeihin ja perinteisiin.

Huom! Lopulliseen hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€


Warning: Unknown: open(/var/www/fs3/46/livingda/public_html/files/tmp/sess_42hccb8aceme84iv43isnq4n47, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/fs3/46/livingda/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0