shape_up

Esteettiset hoidot

 

Esteettisten medikaalihoitojen asiantuntijana Living Day Spassa toimii sairaanhoitaja Maija Meurman. Maijalla on pitkä kokemus sekä sairaanhoitajan työstä (mm. PikkuJätti) sekä esteettisten injektio- ja pistoshoitojen tekemisestä (mm. SiluettiSpa). 36-vuotias Maija omaa erinomaisen teknisen taidon lisäksi loistavan esteettisen silmän! Lisäksi hän painottaa työssään aivan erityisesti mahdollisimman luonnollista lopputulosta. Maija ei esimerkiksi suostu tekemään "ankkahuulia", vaan tavoitteena on kaunis, täyteläinen ja luonnollinen huulenkaari tai vaikkapa ylä- ja alahuulen paksuuden tasapainotus.

Injekto- tai pistoshoidon tarkoitus ei ole muuttaa radikaalisti ulkonäköä. Yleisimmin halutaan hienovaraisia muutoksia ja parannuksia esim.   väsähtäneeseen lookiin tai valahtaneisiin piirteisiin. Ryppyjä voidaan hieman silotella, mutta naurunrypyt ja ilmeikkyys halutaan silti säilyttää. Halutaan ikäänkuin olla se paras versio itsestä!

"Toki osa haluaa selkeämpiä muutoksia. Mutta moni asiakas on tyytyväinen, kun muut eivät ole huomanneet, että missään on käyty. Ihastellaan vain, miten freesiltä hän näyttää", Maija kertoo.

Maijan työkaluina ovat Juvedermin laadukkaat täyteaineet ja Allerganin botuliinitoksiini (Botox). Yhteistyötahona on vastuulääkäri kirurgi Heidi Lilja.

Hinnasto

Injektiohoidot

Injektiohoidot ovat tehokas tapa ehkäistä ikääntymisen merkkejä turvallisesti ja luonnollisesti.  Täyteainehoidoilla saadaan korjattua iän mukanaan tuomaa volyymikatoa ja tuomaan ihoon kosteutta. Botuliinihoidoilla vaikutetaan lihasten hermopäätteisiin ja lamataan lihasta hetkellisesti, jolloin ilmeryppyjä ei pääse syntymään. Lopullinen hinta riippuu käytettävän aineen määrästä. Voit varata konsultaatioajan etukäteen, mikäli haluat saada tarkan hinta-arvion (konsultaation hinta on 35€, mikä hyvitetään toimenpiteestä).

Täyteaineet:

- huulet alk. 350€ (0,55ml)
- posket alk. 410€ (1ml)
- nasolabiaalit alk. 380€ (1ml)
-Leukalinja alk. 410€ (1ml)

 Botuliinihoidosta on apua moneen vaivaan, kuten liikahikoiluun, hampaiden narskutteluun tai migreeniin. Lisäksi botuliinia käytetään esteettisiin hoitoihin, kuten silottamaan otsan, silmänympärysten ja sibeliusalueen ilmejuonteita . Lopullinen hinta koostuu käytettävän aineen määrästä. Voit varata konsultaatioajan etukäteen, mikäli haluat saada tarkan hinta-arvion (konsultaation hinta 35€, mikä hyvitetään toimenpiteestä).

- yksi alue 280€
- lisäalue 100€

 

 

Mesoterapia

Mesoterapia 

Mesoterapia on hoitomenetelmä, jossa ihon alle imeytetään tai ihon sisään ruiskutetaan erilaisia vaikuttavia aineita. Hoito voidaan tehdä manuaalisesti tai mesopyssyllä. Aineet voivat olla hyaluronihappoa, lääkeaineita, vitamiineja ja antioksidantteja. Tehokkainta mesoterapia on sarjahoitona ja kestää yleensä muutaman kuukauden. Hoidon tarkoituksena on aktivoida solujen toimintaa ja uusiutumista. Näin saadaan ihosta heleämpi ,kimmoisampi ja kosteampi. 

- kasvot 260€
- kaulat 200€
- decollete 230€
- kämmenselät 180€
- kasvot ja kaula 365€
- kaula ja decollete 365€
- kasvot, kaula ja decollete 550€

 

Ihon syväkosteutus

Ihon syväkosteutus on injektohoito, jossa injektoidaan kosteuttavaa hyalyronihappoa syvälle ihoon. Hoito auttaa syväkosteuttamaan kuivaa, pintaryppyistä ihoa, hoitaa couperosaa sekä silottaa aknearpia.

- kasvot 800€
- kaula. 480€
- decollete 480€-800€

 

Aqua Gold Fine Touch

 Aqua Gold Fine Touch on uusi ihon rakennetta parantava ylellinen "tuhkimohoito". Aquagold on FDA:n hyväksymä ja CE- merkitty medikaalinen laite, jossa on 24 karaatin kullalla päällystetyt mikrokanavat. Mikrokanavien avulla ihon sisälle viedään eri medikaalisia aineita (botuliini,hyaluronihappo), vitamiineja ja antioksidantteja. Lopputulos näkyy parhaiten yleensä 5-7 vuorokauden kuluttua ja kestää käytetyistä aineista riippuen useamman kuukauden. Hoito voidaan tehdä kasvoille, kaulalle ja decolteelle.

Hoito räätälöidään yksilöllisesti. Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai useampina hoitokertoina, jolloin hoidot tehdään alkuun 4-6 viikon välein ja ylläpitohoito tehdään 3-6 kk välein. Hoidon jälkeen tulee välttää hikoilua 24h ajan. Kasvot voidaan pestä 4-5 h kuluttua hoidosta. Meikkiä ei suositella vuorokauteen Aquagold-hoidon jälkeen.

Hoitoa ei voida tehdä:

- Roaccutan kuurin aikana (6kk kuluttua kuurin loputta)

- Jos olet raskaana tai imetät

- Jos on ihotulehdus

_Kulta-allergikoille

Aqua Gold Fine Touch hoito on useimmille täysin kivuton!

Hinta alk. 495€