shape_up

Hiukset

 

Esteettisten medikaalihoitojen asiantuntijana Living Day Spassa toimii sairaanhoitaja Maija Meurman. Maijalla on pitkä kokemus sekä sairaanhoitajan työstä (mm. PikkuJätti) sekä esteettisten injektio- ja pistoshoitojen tekemisestä (mm. SiluettiSpa). 37-vuotias Maija omaa erinomaisen teknisen taidon lisäksi loistavan esteettisen silmän! Lisäksi hän painottaa työssään aivan erityisesti mahdollisimman luonnollista lopputulosta. Maija ei esimerkiksi suostu tekemään "ankkahuulia", vaan tavoitteena on kaunis, täyteläinen ja luonnollinen huulenkaari tai vaikkapa ylä- ja alahuulen paksuuden tasapainotus.

Injekto- tai pistoshoidon tarkoitus ei ole muuttaa radikaalisti ulkonäköä. Yleisimmin halutaan hienovaraisia muutoksia ja parannuksia esim.   väsähtäneeseen lookiin tai valahtaneisiin piirteisiin. Ryppyjä voidaan hieman silotella, mutta naurunrypyt ja ilmeikkyys halutaan silti säilyttää. Halutaan ikäänkuin olla se paras versio itsestä!

"Toki osa haluaa selkeämpiä muutoksia. Mutta moni asiakas on on tyytyväinen, kun muut eivät ole huomanneet, että missään on käyty. Ihastellaan vain, miten freesiltä hän näyttää", Maija kertoo.

Maijan työkaluina ovat Juvedermin laadukkaat täyteaineet. Yhteistyötahona on vastuulääkäri.

Hinnasto

Injektiohoidot

Injektio- eli täyteainehoidot. Käytettävä täyteaine laadukas Juvederm. Lopullinen hinta riippuu käytettävästä määrästä. Voit varata konsultaatioajan etukäteen, mikäli haluat saada tarkan hinta-arvion (konsultaation hinta 35€ hyvitetään toimenpiteestä).

- huulet alk. 300€
- posket alk. 350€
- nasolabiaalit alk. 330€

 

Botuliinihoidot

Botuliinihoidoilla autetaan silottamaan mm. koko otsan ryppyjä tai paikallisesti silmänväliryppyä (nk. Sibelius-ryppy). Lpullinen hinta riippuu käytettävästä määrästä. Voit varata konsultaatioajan etukäteen, mikäli haluat saada tarkan hinta-arvion (konsultaation hinta 35€ hyvitetään toimenpiteestä).

- yksi alue 280€

 

Mesoterapia

Mesoterapia .

- kasvot 260€
- kaulat 200€
- decollete 230€
- kämmenselät 180€
- kasvot ja kaula 365€
- kaula ja decollete 365€
- kasvot, kaula ja decollete 550€

 

Ihon syväkosteutus

Ihon syväkosteutus on injektohoito, jossa injektoidaan kosteuttavaa hyalyronihappoa syvälle ihoon. Hoito auttaa syväkosteuttamaan kuivaa, pintaryppyistä ihoa, hoitaa couperosaa sekä silottaa aknearpia.

- kasvot 800€
- kaula. 480€
- decollete 480€-800€

 

Aqua Gold Fine Touch

 Aqua Gold Fine Touch on ihon rakennetta parantava neulaushoito. Hoito räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen, mikä tarkoittaa sitä, että ihoon neulattava cocktail aineita (botuliini, täytenaineet, hyalyronihappo, antioksidantit) valitaan hoitotavoitteiden mukaisesti. Hoitotavoitteet voivat olla esim. ylähuulen ryppyjen tai silmänympärysihon ryppyjen tasoitus tai koko kasvojen ihon silottaminen kauttaaltaan. Sisältä ontot ohuet neulat kuljettavat aineet juuri oikeaan syvyyteen. Lopputulos näkyy parhaiten yleensä parin-kolmen viikon kuluttua ja kestää käytetyistä aineista riippuen useamman kuukauden.

Aqua Gold Fine Touch neulaushoito on useimmille täysin kivuton!

Hinta alk. 495€