shape_up

Living Day Spa for men

Itsestään huolehtivan nykymiehen yleisilmeeseen kuuluu ainakin hoidettu kasvojen iho sekä siistit kädet ja jalat. Miesten hoidoissa käytämme miehille suunnattuja tuotteita. Hoidon alussa voi esittää omia toiveitaan hoidon kulusta tai jättää kaikki päätökset hoitajalle.

Nopeaan rentoutumiseen, vaikkapa lounastunnilla soveltuu puolen tunnin selkä- tai jalkahieronta. Arkiolohuoneessamme ehtii vielä juoda kupin kahvia/teetä ja tarkastaa sähköpostit tai lukaista päivän uutiset. Kokonaisvaltainen Business miehen paketti sopii kiireiselle citymiehelle tai muutoin pidempää rentoutushetkeä kaipaavalle. Naiset, tässä erinomainen lahjavinkki!

Hinnasto

Kasvohoito

Miesten kasvohoito lyhyen tai pitkän kaavan mukaan.

Hoito tehdään yksilöllisesti, ihotyyppi ja mahdolliset toiveet huomioiden. Sis. kuorinnan, lyhyen hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. 60 minuutin hoito sisältää myös tarvittaessaihon höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja toivottaessa esim. kulmakarvojen siistimisen.

30min / 80€

60min / 120€

Jalkahoito

Perusjalkahoito miehille. 

30 minuutin pikakunnostus sisältää kantapohjien ja päkiöiden raspauksen, ihon kosteutuksen sekä varpaan kynsien siistimisen.

Tunnin hoito on kokonaisvaltaisempi sisältäen tehokkaamman jalkapohjien kuivettumien ja kovettumien poiston (raspilla, veitsellä ja jalkaporalla), kynsinauhojen siistimisen sekä rentouttavan jalkahieronnan.

30min / 60€

60min / 90€

Käsihoito

Sisältää käsien ihon hoidon sekä kynsien ja kynsinauhojen siistimisen.

20min / 30€

Jalkahieronta

Ihana pitkä jalkahieronta väsyneille jaloille. Hoitoon kuuluu myös jalkojen kylvetys ja kuorinta.

30min / 60€

Selkähieronta

Rentouttava selkähieronta omana hoitonaan tai toisen hoidon lisukkeena. Selkähieronta saunan kanssa kestää 50min.

Huom! Höyrysaunan käyttö lisämaksusta +30€.

20min / 45€

30min/ 60€

 

Selkä siistiksi

Koko selän ihonpuhdistus tai karvanpoisto. Selän puhdistus pitää sisällään ihon höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, naamion ja loppuvoiteen. Karvanpoisto tehdään lämminvahalla tai sokerilla.

45min /60€ (ihonpuhdistus)

30min /40€ (vahaus)

Business miehen paketti

Tämä aikaa säästävä 3-in-1 -hoito sisältää kasvo-, jalka- ja käsihoidon. Kasvohoidon yhteydessä siistitään haluttaessa myös kulmakarvat. Käsihoito osuudessa hoidetaan käsien iho ja siistitään kynnet. Jalkahoito pitää sisällään jalkojen ihon hoidon (huomioiden kuivuuden ja kovettumat), hieronnan sekä kynsien siistimisen.

2h / 200€


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs3/46/livingda/public_html/themes/livingdayspa/rooms_page_prices.php on line 83