shape_up

Vartalohoidot kosmetologille

Living Day Span vartalohoitoja tekevät kosmetologit. Kosmetologien tekemät hoidot ovat pääasiallisesti rentouttavampia kun taas hierojalta voi pyytää halutessaan napakampaa hierontaotetta. Tästä hoitomenusta löydät kosmetologiemme tekemät vartalohoidot (hierojan tekemät vartalohoidot löydät toisen otsikon alta).

Living Day Spalla on monipuolinen valikoima erilaisia vartalohoitoja; rentouttavia ja muokkaavia. Kylmiin päiviin sopii erinomaisesti Hot stones -kuumakivihieronta. Valikoimissamme on myös klassinen hieronta eli nk. Swedish massage sekä tuoksuva Aroma-spa. 

Lämpimät hoitopedit varmistavat miellyttävän kokemuksen. Vartalohoidot ovat rituaalipitoisia ja nautinnollisia. Muokkaavissa hoidoissa toki käytetään tuloksellisuuden vuoksi napakampiakin hierontaotteita.

Living Day Span vartalohoidot ovat elämysmatkoja. Ne alkavat rentouttavalla höyrysaunalla ja päättyvät kehoa puhdistavan inkivääriteen nauttimiseen. Muokkaavissa hoidoissa käytetään napakkaa hierontaa ja ihokudosta parantavia tehoaineita. Rentouttavat hoidot ovat rituaalipitoisia hoitokokonaisuuksia, joissa mieli ja keho lepää. Toimii, haitpa sitten helpotusta stressiin, pakoa arjen kiireistä tai uutta energiaa!

HUOM! Höyrysauna sisältyy hoitohintaan, mikäli näin on mainittu hoitokuvauksessa (muutoin höyrysaunan voi hankkia hoitoon 20€ arvoisena lisukkeena). Tällöin hoito alkaa höyrysaunalla varausvahvistuksessa mainittuna alkamisajankohtana ja jatkuu valittuun hoitoon. Eli saunaan ei tarvitse saapua ennen hoidon ilmoitettua alkamisajankohtaa.

Hinnasto

RENTOUTTAVAT

Klassinen hieronta

Klassinen kokovartalohieronta

Rentouttava kokovartalohieronta poistaa lihasjännityksiä sekä parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Lämmin höyrysauna ennen hoitoa tehostaa rentouttavaa vaikutusta. Hieronta tehdään miedosti tuoksuvalla hierontaöljyllä (saattaa sisältää pähkinää, joten mainitsethan erikseen pähkinäallergiasta).

Hierojalla valittavissa myös 90min versio (kts. Vartalohoidot hieroja)

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.
 

60min / 130€ (+ 30min höyrysauna)

Hot stones

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava vaikutus. Vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä. Parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Hieronta tehdään valinnan mukaan eteerisillä tuoksuvilla tai vaihtoehtoisesti tuoksuttomillä öljyillä.

Hierojalla valittavissa myös 90min versio (kts. Vartalohoidot hieroja)

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

60min / 150€ (+ 30min höyrysauna)

Aroma Spa

Tuoksuva kokovartalohieronta. 

Nautinnollinen ja tuoksuva kokovartalohieronta. Rentouttava kokonaisuus alkaa ihon kuivaharjauksella ja jatkuu hieronnalla, jossa käytetään lämpimiä aromaattisia öljyjä. Tuoksuvalinnan mukaan hieronnan vaikutus on mieltä rauhoittava, tasapainottava tai piristävä Huom. Ilmoitathan jos olet raskaana tai sinulla on jotain perussairauksia/lääkityksiä, koska niillä saattaa olla epätoivottuja yhteisvaikutuksia eteeristen öljyjen kanssa.

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

60min / 150€ (+ 30min höyrysauna)
Spa selkähieronta

Spa selkähieronta on rentouttava kosmetologin tekemä hieronta, jossa käytetään apuna lämpimiä kiviä.
Hieronta noudattaa klassisen hieronnan otteita. 

Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin lisätä hoitoon 30€:n arvoisena lisukkeena. 

20min / 45€
30min / 60€

Living Day Spa Signature 

Kasvojen ja vartalon yhdistelmähoito.

Living Day Spa Signature -yhdistelmähoito on ihana rituaalipitoinen, tuoksuva ja runsaasti hierontaa sisältävä hoitokokonaisuus. Syvärentouttava hoito, joka yhdistää toisiinsa vartalohieronnan ja kasvohoidon parhaimmat, rentouttavimmat osiot (kasvojen ihon alkupuhdistus, kuorinta, kosteutus naamiolla ja hieronta). Hoidon eri osiot lipuvat toistensa lomaan harmoniseksi hoitokokonaisuudeksi. Lähdet hoidosta mieli ja keho rauhoittuneena. Suosituin lahjakorttihoitomme!

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

90min / 180€ (+ 30min höyrysauna)

Minun Afrikkani

Kokonaisvaltainen hoitoelämys

Matka alkaa lämpimällä höyrysaunalla, jonka jälkeen siirtyminen hoitohuoneessan .Saunaa seuraa vartalokuorinta, jossa on mukana turvotuksia poistavaa mineraalisuolaa. Suihkun jälkeen vuorossa on kasvojen ja vartalon hieronta aromaattisilla öljyillä. Kahden tunnin hoitokokemuksen jälkeen olo on syvästi rento ja mieli levollinen. Eksoottinen pieni pakomatka arjen pyörityksestä!

 

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

2h / 230€ (+ 30min höyrysauna)

Tibetan Sound

Itämainen hoitokokonaisuus.

Syväkosteuttava ja rentouttava hieronta vartalolle, kasvoille ja päänahalle.

Tiibettiläisten äänimaljojen rauhoittava vaikutus säilyy seuraavaan päivään.

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

1h 15min / 150€ (+ 30min höyrysauna)

Candles & Champagne for two

Romanttinen kokovartalohoito kahdelle.

Pariskunnille tuoksuva ja tunnelmallinen tunnin kestävä kokovartalohieronta parihuoneessamme kynttilän valossa, rauhallisen musiikin hyväillessä korvia. Mahdollisuus höyrysaunan käyttöön ennen hierontaa. Saunomisen yhteydessä tarjoillaan nautittavaksi lasilliset kuohuvaa & pientä purtavaa. Romanttinen lahjaidea kumppanille!

Hoidon varaus vain puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

60min / 280€ per pariskunta (+ 30min höyrysauna)

Detox Body

Detox vartalohoito. 

Tehokas hoito puhdistaa kehon kuona-aineista. Elvyttää lymfaattista järjestelmää ja poistaa nestettä. Kudoksen hapenottokyky paranee ja kuona-aineet poistuvat. Toimii erinomaisesti puhdistuskuurien ja paaston tueksi. Iho kirkastuu, keho voi hyvin ja hoikistuu. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehoa puhdistavaa inkivääriteetä.


Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

60min / 150€ (+ 30min höyrysauna)


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs3/46/livingda/public_html/themes/livingdayspa/rooms_page_prices.php on line 83