shape_up

Muut hoidot

Tältä sivulta löydät kestovärjäykset, meikkaukset, suihkurusketuksen ja karvanpoistot, joka tehdään valintasi mukaan perinteisemmin vahalla tai modernisti sokerilla. Etenkin pienemmille ihoalueille hyvä vaihtoehto on sähköinen epilaatio, joka tähtää lopulliseen karvanpoistoon. Suihkurusketuksessa käytetään markkinoiden laadukkainta ruskettajaa, Vita Liberataa.

Hinnasto

Ripset & Kulmat

Ripset 22€
Kulmat 28€ (sis. kulmien muoitoilun)
Ripset tai kulmat kasvohoidon yhteydessä 20€
Ripset + kulmat -paketti 45€
(sis. kulmien muotoilun)
Ripset + kulmat
kasvohoidon yhteydessä 30€ 
(sis. kulmien muotoilun)
 

Lash Lift Superboost ripsien tyvikohotus

Lash Lift Superboost ripsien tyvikohotuksen avulla saat kauniit, kaarevat ja pitkät ripset. Ja ne ovat täysin omasi! Ilman liimaa tai lisäosia. Ripsille hellävarainen taivutuskäsittely sopii etenkin niille, jotka eivät halua ripsienpidennyksiä ja kokevat ripsitaivuttimet hankalina käyttää. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin muottien avulla, botox- ja laminointikäsittely ravitsevat ripsiä ja tuovat paksuutta. Ripsien värjäys viimeistelee lopputuksen.

Lash Lift käsittely voidaan tehdä minkä pituisille ripsille tahansa. Käsittely tulee uusia 6-8 viikon välein.

60min / 100€
75min / 120€ (sis. ripsien värjäyksen)

Meikkaus

Päivämeikki 45min / 45€
Juhlameikki 75min / 75€

 

Epilaatio, Diatermia

Epilaatio tehdään sähköneulalla tai -pinsetillä (lähes kivuton menetelmä). Polttaa ja poistaa karvatupen ja pyrkii näin lopulliseen karvanpoistoon. Sopii erityisesti kasvojen alueelle, mutta myös vartalolle, jolloin käsitellään pieniä alueita kerrallaan. Diatermialla voidaan poistaa varrellisia fibroomia.

15 min / 35€

Suihkurusketus

Luonnollinen rusketus Vita Liberatalla! Markkinoiden laadukkaimmalla suihkurusketusbrändin Vita Liberatan tuotteilla tehtävä rusketus on luonnollinen, halusitpa sitten ihollesi kevyen päivetyksen, keskivahvan sävyn tai paahteisen rusketuksen, kuin suoraan Karibian lomalta!

Suihkurusketus on aurinkoa terveellisempi tapa hankkia päivettyä. Rusketusaine sisältää erilaisia trooppisia hedelmiä, marjoja ja superkosteuttajaa aloeveraa. Rusketuksen aikaansaa markinoiden turvallisimmaksi todettu ruskettaja, orgaaninen DHA. Monista muista DHA:ta sisältävistä ruskettajista poiketen Vita Liberatan rusketus ei haise epämiellyttävästi toimenpiteen jälkeen.

Suihkurusketus on turvallinen ja helppo tapa saada kevyt tai vahvempi rusketus iholle. Keskustele kosmetologin kanssa siitä, kuinka vahvan värin toivot saavasi. Iho kannattaa kuoria kotona esim. edellisenä iltana ennen suihkurusketukseen saapumista. Myös ihokarvojen poisto tulee ajoittaa vähintään edeliiseen päivään tai aikaisemmin. Kaikkea hikoilua tuottavaa toimintaa kannattaa välttää 24h suihkurusketuksen jälkeen.
Huom. rusketuksen väri syvenee ja paranee seuraavan päivän, parin aikana!

 30min / 39€

Sokerointi

Karvanpoisto tehokkaasti ja luonnollisesti sokerilla. Susu tekee sokeroinnin hellävaraisesti ja vankalla ammattitaidolla.

Kulmat tai ylähuuli tai posket tai leuka 15min / 15€
Koko kasvot 30min / 35€
Kainalot 20min / 30€
Sääret tai reidet 45min / 45€
Sääret ja reidet 1h30min / 80€
Käsivarret 30min / 35€
Bikini 15min / 30€
Laajempi bikini 20min / 45€
Brassi (vain naiset) 45min / 85€
Brassi, ylläpito 30min / 65€
Kainalot ja brassi 60min / 105€
Kainalot ja brassi, ylläpito 45min / 85€
Rinta tai selkä 45min / 50€
Rinta ja selkä 1h 15min / 80€ 

Depilaatiot

Karvanpoisto lämminvahalla. Kesto noin 30min.

Kulmakarvat 15€
Ylähuuli 15€
Kainalot 30€
Sääret tai reidet 40€
Sääret ja reidet 60€
Käsivarret 30€
Bikini 35€
1/2 brasilialainen 55€
Brasilialainen 75€
Selkä 40€