shape_up

Ihmiset Living Day Span takana...

... kuka meistä on sinulle Se Oikea?


webmail.sigmatic.fi.jpegJenni Agge

Spa manager
suomi, english
erikoistuminen: kasvohoidot, vartalohoidot

*Yksilöllistä hoitoa sydämellä*

Jennin käsissä voit heittää hetkeksi huolesi arkiasioista ja nauttia rentouttavien kasvo- ja vartalo- sekä yhdistelmähoitojen parissa. Jenni huolehtii asiakkaistaan aidolla läsnäololla koko hoitolassaolosi ajan. Napakoiden käsien takana on rauhallinen ja empaattinen Jenni, joka rakentaa jokaisen hoitotilanteen asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähtökohdista. Monipuolinen Jenni on kosmetologin koulutuksen lisäksi myös kampaaja, joten hän neuvoo mielellään myös kaikissa hiusten hoitoon ja hiustyyleihin liittyvissä asioissa. Jenniin voit ottaa yhteyttä myös ryhmävarauskyselyiden osalta!

 

webmail.sigmatic.fi.jpeg

Helen Kurm
Spa Therapist
eesti, suomi, english

erikoistuminen: kasvohoidot, vartalohoidot, epilaatio

*Huolellista, viimeisteltyä hoitotyötä*

Suloinen Helen lennähti meille suoraan "suuresta maailmasta" eli Lontoosta. Siellä hän teki kosmetologin työtä paramedikaalisella, Living Day Spassakin kovin tutulla Environ-ihonhoitosarjalla. Suosittelemme käymään Helenillä ihokonsultaatiossa, jolloin Helen voi suositella tehokkaan, ihosi tarpeita huomioivan hoito-ohjelman. Tarkkasorminen Helen taitaa erityisen hienosti myös lakkaukset sekä kulmien nypinnän ja värjäyksen. Kuriositettina mainittakoon, että Helenillä on taito tehdä jopa mekaanisesta ihonpuhdistuksesta erityisen miellyttävän kokemuksen!
Suomenkieli sujuu Heleniltä jo oikein näppärästi, ja ajoittaisen pienen epävarmuudenkin korvaa täysin mitä sydämellisin ja ystävällisin luonne.

webmail.sigmatic.fi.jpegEssi Mälkiä

Spa Therapist
suomi, english

erikoistuminen: vartalohoidot, sokerointi, suihkurusketus, jalka- ja käsihoidot

"Sokerointia kivuttomasti ja ammattitaidolla"

Pirteä Essi on hoitolamme ilopilleri. Essin vahvuus ovat sokeroinnit, jotka hoituvat suit-sait-sukkelaan, riittävällä helläkätisyydellä ja rautaisella ammattitaidolla. Napakat kädet ovat vahvuus myös hieronnoissa, joista Essi saa asiakkailtaan runsaasti kiitosta. Essin omaa aluetta ovat myös Vita Liberatan suihkurusketukset, joissa lopputulos on aina juuri niin luonnollinen kuin asiakas toivoo. Työnjälki on upeaa myös ehostuksissa ja kestovärjäyksissä. Empaattinen Essi tekee työtään aina koko sydämellään!

 

webmail.sigmatic.fi.jpeg

Satu Lindroth

Spa Owner
suomi, english, svenska

Joskus erityisen hyviä asioita kannattaa odottaa. Minulle kosmetologiksi (SKY-/CIDESCO) kouluttautuminen ja tähän hoitolaan päätyminen on ollut elämäni parhaita asioita. Löysin ammatillisen itseni vasta nelikymppisenä, pitkän etsimisen jälkeen. Olin opiskellut kauppatieteitä ja työskennellyt sanomalehden toimittajana, viihtynytkin kaikin puolin kohtuullisesti. Oivallus tapahtui pysähtymisen kautta. Mieheni vaativan työn takia tein päätöksen jäädä kotiäidiksi. Sain kuusi ihanaa vuotta pienten tyttöjeni kanssa. Tilanteessa, jossa luulin työurani olevan ohi, alkoivat asiat ihmeellisellä tavalla rullata. Tiedättehän, joskus kun ovet aukeavat juuri oikeissa kohdin ja oikeisiin paikkoihin. Nyt minulla on tämä ihana hoitola, saan tehdä työtä intohimolla ja koko sydämelläni. Living, it only gets better. 

LIVING-DAY-SPA-Ihmiset-nettikuva-250x250px-19-PIRKKO.png

Pirkko Tavaila

Certified Holistic Health Coach, KTM, MTi
suomi, english

"kun energiaa riittää, kaikki on mahdollista"

Energisellä ihmisellä hymy on herkässä, uni maistuu eikä vaakaa tarvitse vilkuilla. Elämä tuntuu hyvältä haasteista huolimatta. Pirkon työn punainen lanka on yksilöllisyyden kunnioittaminen. Yhtä oikeata dieettiä ei olekaan. Jokainen ihmiskokonaisuus on erilainen ja tulee ravita sen mukaisesti kehoa, mieltä ja sielua myöten. Kahdenkymmenen vuoden ekonomi-taustansa myötä Pirkko osaa tukea kiireessä puurtavia asiakkaitaan. Hänen mottonsa on, että jokaisella oikeus nauttia hyvästä olosta, elämänilosta, elinvoimasta ja luonnollisesta terveydestä tässä ja nyt.