shape_up

Jurlique

Hinnasto

Mikä on Jurlique?

Vuodesta 1985 Jurlique on ollut edelläkävijä luonnollisissa ja korkea-tehoisissa ihonhoitotuotteissa. Jurlique on kotoisin Etelä-Australiasta, joka on yksi puhtaimmista ja luonnollisimmista paikoista maailmassa. Jurliquen tavoite on tarjota asiakkailleen puhtainta ja tehokkainta ihonhoitoa, luonnollisesti sekä hyödyntäen uusimpia innovaatioita ja tiedettä. Tähän Etelä-Australia on ihanteellinen sijainti saasteettomuutensa sekä australialaisen luonto-keskeisen elämäntyylin ansiosta. Jurlique noudattaa kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita.


Jurliquen ainutlaatuinen kasvitieteellinen osaaminen perustuu omaan 153 eekkerin sertifioituun* luomu-maatilaan, jossa kaikki viljely ja toiminta on biodynaamista. Jurlique on ollut johtava toimija luonnollisissa ihonhoito tuotteissa yli 25 vuotta. Tuotteet perustuvat tehokkaisiin ja luonnollisiin kasviuutteisiin biodynaamisesti ja orgaanisesti viljellyistä kukista ja yrteistä. Tuotekaavat ovat tehokkaita sekoituksia kasveista, jotka antavat ainutlaatuisen tehon ihosi hoitoon. Jurlique käyttää ainutlaatuista kolmivaiheista Bio-Intrinsic menetelmää kasviuutteiden tuottamiseksi tavalla, jolla kasvin teho-aineet saadaan talteen mahdollisimman tehokkaasti. 

Jurlique soveltaa uusimpia innovaatioita ja tiedettä tuotteidensa kehittämiseen, jotta niiden luonnollisista raaka-aineista saadaan mahdollisimman tehokkaat, turvalliset ja toimivat tuotteet asiakkaille ympäri maailmaa. Monet Jurliquen raaka-aineet ovat luonnollisia vaihtoehtoja yleisesti käytössä oleville synteettisille aineille, kuten retinoli. Jurliquen luonnolliset raaka-aine vaihtoehdot ovat yhtä tehokkaita, jopa tehokkaampia kuin synteettiset vaihtoehdot muissa ihonhoitotuotteissa – eivätkä aiheuta ärsytystä tai yliherkkyyttä. 

Jurlique muokkaa luonnosta uskomattoman tehokkaita ihonhoitotuotteita. Vastalahjana luonnolle Jurlique on sitoutunut noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita ja varjelemaan luontoa. Vuoteen 2015 mennessä Jurlique aikoo entisestään vähentää energian ja veden kulutustaan 20% ja vähentää jätteiden määrää jälleen 20%. Jurlique suuntaa kohti tulevaisuutta määrätietoisesti: 

 • Tuotteissa käytetään yli 95% luonnollisia raaka-aineita.
 • Jurlique on sitoutunut Australian pakkausliiton kanssa jatkuvasti vähentämään pakkausmateriaalin ympäristökuormitusta:
  • Pakkauskartongissä hyödynnetään kierrätysmateriaalia ja kestävän kehityksen mukaisesti toimivia materiaalitoimittajia.
  • Pakkausten kierrätettävyyttä kehitetään entisestään, tällä hetkellä 95% kaikista Jurlique-pakkausmateriaaleista ovat kierrätettäviä.
 • Kestävän maatalouden yhdistyksen (National Association for Sustainable Agriculture)  toimintaohjeiden noudattaminen NASAA-sertifioidulla biodynaamisella luomu-maatilalla, tavoitteena hiilidioksidin sitominen ilmakehästä ja luonnollisten kasvien ja eläinten suojelu.
   
  • Raaka-aineet: yli 95% luonnollisia, orgaanisia raaka-aineita tuotteissa.
  • Pakkaukset: 100% kestävän kehityksen mukaisista lähteistä, 80% kierrätysmateraalista tuotettuja. 95% kaikista Jurliquen pakkauksista ja materiaaleista ovat kierrätettäviä.
  • Tuotanto ja jakeluketju: jakelupakkaukset ovat 100% kierrätettäviä.
  • Liiketoiminta periaatteet: ohjeet energian ja veden käytön minimoimiseksi koko organisaatiossa, jätteiden määrän jatkuva vähentäminen.
 • Kestävän maatalouden yhdistyksen tarkastama (National Association for Sustainable Agriculture), sekä Australia (NASAA) Certified Organic-sertifioima biodynaaminen luomumaatila:
  • Biodynaamisten luomu-yrttien lähte kaikissa tuotteissamme.
  • Maatilalle on istutettu 7500 puuta parantamaan ympäristöä, suojelemaan kasveja ja eläimiä sekä keräämään hiilidioksidia.

 • Jälleenmyyjät: Myymäläpakkauksista yli 95% ovat kierrätettäviä, kaikissa myymälöissä Australiassa on kierrätyspiste pakkauksille.
 • Myymäläkalusteet ovat kierrätetystä puumateriaalista rakennettuja, käytetyt maalit ovat ympäristöystävällisiä ja valaistus on suunniteltu energiaa säästävästi.
 • Kaikissa Jurlique-toimistoissa käytetään video-neuvottelutekniikkaa, jotta matkustuksesta aiheutuva ympäristökuormitus voidaan minimoida.
 
 

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs3/46/livingda/public_html/themes/livingdayspa/rooms_page_prices_3.php on line 83