shape_up

Jalkahoidot

Jalkahoito kannattaa valita jalkojen kunnon mukaan. Perusteellisempaa hoitoa kaipaavalla sopii erityisesti wanhanajan jalkahoito. Medi Heel -jalkahoito on tehokas ja näppärä silloin, kun aika on kortilla. Spa-jalkahoidossa jalat hoidetaan ja hemmotellaan pitkän kaavan mukaan. Kynsilakoissa löytyy runsas valikoima ihania värejä!

Varpaan kynsien kestolakkauksella saat kauniit jalat ympäri vuoden. Kestolakkaus pysyy huoliteltuna jopa viikkoja. Herkullisen värisen varpaiden kestolakkauksen hinta on 75€.

Hinnasto

Pikajalkahoito

Nopea varpaiden pikakunnostus ja ylläpitohoito valmiiksi hyväkuntoisille jaloille. Sisältää varpaankynsien kevyen siistimisen, lakkauksen ja ihon kosteutuksen. 

Huom! Kynsien pitää olla jo valmiiksi riittävän hyväkuntoiset ja lyhyehköt. Perusteellisempaa jalkahoitoa kaipaaville sopii wanhanajan jalkahoito.

30min / 40€

Wanhanajan jalkahoito

Kunnollinen ja perusteellinen perusjalkahoito. Sisältää jalkakylvyn, kovettumien raspauksen ja/tai veitsellä käsittelyn. Kynsien ja kynsienauhojen käsittelyn poralla tai manuaalisesti. Lopuksi lakkaus ja loppuvoide. Hoitoajan salliessa, jalkojen kunnosta riippuen jalat myös hierotaan.
Suosittelemme jatkeeksi kynsien kestolakkaus -lisuketta etenkin syys-talviaikaan, jolloin käytetään umpinaisia kenkiä (+15min/30€). Tavallisen kynsilakan kanssa tulee varata kuivumiseen vähintään 20min. 

60min / 95€
kestolakkaus lisuke +15min / 30€ 

Täydellinen jalkahoito

Täydellinen jalkahoito on nimensä veroinen! Hoidon aikana jalkojen iho käsitellään erityistekniikalla niin että kuiva iho, kovettumat, känsät ja kaikki ylimääräinen saadaan poistettua ihoystävällisesti ja pitkäkestoisesti. Jalkapohjien iho pysyy hoidon jälkeen terveenä ja pehmeänä. Hoitotuotteet ovat ehdotonta huippua eli kyseessä on todellinen luksusjalkahoito. Säännöllisesti hoidossa käytynä jalat pysyvät pehmeinä viikkojen ajan, aina seuraavaan hoitokertaan saakka. Sukkahousut pysyvät  ehjinä ja sandaaleissa vilkkuvat kauniit kantapäät.
Tämä ympäri maailmaa tunnettu hoitoprotokolla eli tietotaito opitaan vain erityiskoulutuksen kautta. Living Day Spa suosittelee lämpimästi kaikille, myös niille jotka tuskailevat kuivien, halkeilevien jalkapohjiensa kanssa. Hoito pitää sisällään myös kynsinauhojen ja kynsien siistimisen sekä lakkauksen. Suosittelemme kynsien kestolakkaus -lisuetta etenkin syys-talviaikaan, jolloin käytetään umpinaisia kenkiä (+15min/30€). Tavallisen kynsilakan kanssa tulee varata kuivumiseen vähintään 20min.

1h45min / 145€
kestolakkaus lisuke +15min/30€

SPA FEET

Jalkojen kokonaisvaltainen spa-hoito. Sisältää perusteellisen jalkahoidon sekä spa-hemmottelun. Jalkojen ihon ja kynsien käsittelyn lisäksi jalkojen ja säärien iho kuoritaan, kosteutetaan naamiolla ja hierotaan. Sisältää myös varpaan kynsien lakkauksen.

90min / 135€
Medi Heel

Hoitava ja hemmotteleva jalkahoito vaikkapa lounastunnilla? Nopea, tehokas ja nautittava, jalkojen ihon kunnostamiseen painottuva hoito.  Kovettumat/kuivettumat raspataan tai käsitellään pehmittävällä happohauteella, iho kuoritaan ja hierotaan ja kosteutetaan. Hoito ei sisällä kynsien lakkausta.

30min / 60€

KALEBASSI-jalkarituaali

Kalabassi, Kalaharin terapeuttinen ja rentouttava jalkarituali. Jalat rentoutuvat lämpimässä, kuona-aineita poistavassa rooibos-teekylvyssä ja kuoritaan sitten varpaista polviin aavikon hiekkakuorinnalla. Jalat hierotaan napakoin ottein Kalebassi-kurpitsan siemenöljyllä lämpimi kiviä apuna käyttäen. Puolituntisen aikana vaipuu ihanaan kevyeen nirvanaan... Hoito lämmittää kylmiä jalkoja, auttaa levottomiin jalkoihin ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. 

 30min / 60€

Kestolakkaus

Kynsien kesto- eli geelilakkaus. Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut kynnet pitkäksi aikaa. Toimenpide on hellävarainen kynnelle (kynttä ei ohenneta tai karhenneta voimakkaasti). 

Kestolakkaus sopii erityisesti sandaalikeleille, jolloin varpaat ovat näkyvillä jatkuvasti. Lakkauksen kesto on yksilöllistä ja riippuu myös, millaisen hankauksen kohteeksi kynnet joutuvat. Usein kestolakkaus pysyy kauniina viikkoja. 

Huom! Vanhojen kestolakkauksien poisto +15€ (+15min)

60min / 75€ (sis. kynsien ja kynsinauhojen siistimisen)

 

Ravitseva ihoterapia jaloille

Ravitseva ihoterapia jaloille on erittäin jalkapohjia ja pohkeiden ihoa ravitseva, pehmittävä ja kosteuttava hoito. Hoito pitää sisällään ihon kuorinnan, pitkän erityishieronnan ja paraffiininaamion. Sopii kuiville jaloille, väsyneille jaloille, auttaa jäykkiä niveliä, vahvistaa ja hoitaa varpaiden kynsinauhoja. Ihana ja tehokas hoito erityisesti kylmänä vuodenaikana! 

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

40min / 70€