shape_up

Filosofia

Jokainen asiakas on meille erityinen, oma yksilönsä omine toiveineen ja tarpeineen. Tulitpa sitten hakemaan hemmottelua tai ratkaisuja ihosi ongelmiin, rakennamme palvelumme juuri sinua varten, joka ikinen kerta. Haluamme, että hoitolassamme on kiireettömyyden ilmapiiri. Siksi olemme rakentaneet hoitokalenterimme riittävän väljäksi myös sinulle, jolle hoitohetki tarkoittaa levähdystä arjen kiireiden keskellä.

Uskomme, että hyvinvoiva iho on tulosta kokonaisvaltaisesta itsestään huolehtimisesta. Siihen liittyy ihon ulkoinen ja sisäinen hoitaminen sekä kehon & mielen tasapaino. Oikeanlainen ravinto on välttämätön osa tuloksekasta ihonhoitoa. Tarvitsemme kaikki myös energiaa antavia elämyksiä ja joskus hieman hemmotteluakin... Ihon hyvinvointi on laajimmillaan myös terveyden ylläpitoa ja sairauksien ennaltaehkäisyä. Living Day Span palvelukonsepti kietoutuu kaikkien edellämainittujen ydinarvojemme ympärille. 

Hoitomenustamme löydät helppojen perushoitojen lisäksi persoonallisia, räätälöityjä hoitokokonaisuuksia niin hemmotteluun kuin erilaisiin ihosi tarpeisiin. Paramedikaalisella puolella tarjoamme täsmäratkaisuja ihosi ongelmiin. Tuotesarjamme olemme valinneet tarkkaan ja harkiten. Siksi voimme vankasti ja vilpittömästi seisoa sekä hoitojemme että tuotteidemme takana. Olemme ne itse kokeneet ja tiedämme, että ne toimivat.

Ylellinen, viihtyisä boutique Day Spa Helsingin ytimessä, mutta myös lämminhenkinen pienyritys, jolle on tärkeää pitää huolta niin asiakkaista kuin työntekijöistäänkin. Erityisen tärkeitä arvoja meille ovat ekologisuus ja ympäristön, niin ihmisten, eläinten kuin luonnon hyvinvointi.

Living Day Spa, palvelua ja ihonhoitoa taidolla sekä suurella sydämellä!