shape_up

Vartalohoidot kosmetologille

Living Day Span vartalohoitoja tekevät kosmetologit sekä koulutettu hierojamme Irina. Kosmetologien tekemät hoidot ovat pääasiallisesti rentouttavampia kun taas hierojalta voi pyytää halutessaan napakampaa hierontaotetta. Tästä hoitomenusta löydät kosmetologiemme tekemät vartalohoidot (hierojan tekemät vartalohoidot löydät toisen otsikon alta).

Living Day Spalla on monipuolinen valikoima erilaisia vartalohoitoja; rentouttavia ja muokkaavia. Kylmiin päiviin sopii erinomaisesti Hot stones -kuumakivihieronta. Valikoimissamme on myös klassinen hieronta eli nk. Swedish massage sekä tuoksuva Aroma-spa. 

Lämpimät hoitopedit varmistavat miellyttävän kokemuksen. Vartalohoidot ovat rituaalipitoisia ja nautinnollisia. Muokkaavissa hoidoissa toki käytetään tuloksellisuuden vuoksi napakampiakin hierontaotteita.

Living Day Span vartalohoidot ovat elämysmatkoja. Ne alkavat rentouttavalla höyrysaunalla ja päättyvät kehoa puhdistavan inkivääriteen nauttimiseen. Muokkaavissa hoidoissa käytetään napakkaa hierontaa ja ihokudosta parantavia tehoaineita. Rentouttavat hoidot ovat rituaalipitoisia hoitokokonaisuuksia, joissa mieli ja keho lepää. Toimii, haitpa sitten helpotusta stressiin, pakoa arjen kiireistä tai uutta energiaa!

HUOM! Höyrysauna sisältyy hoitohintaan, mikäli näin on mainittu hoitokuvauksessa (muutoin höyrysaunan voi hankkia hoitoon 30€ arvoisena lisukkeena). Tällöin hoito alkaa höyrysaunalla varausvahvistuksessa mainittuna alkamisajankohtana ja jatkuu valittuun hoitoon. Eli saunaan ei tarvitse saapua ennen hoidon ilmoitettua alkamisajankohtaa.

Hinnasto

RENTOUTTAVAT

Klassinen hieronta

Klassinen kokovartalohieronta

Rentouttava kokovartalohieronta poistaa lihasjännityksiä sekä parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Lämmin höyrysauna ennen hoitoa tehostaa rentouttavaa vaikutusta. Hieronta tehdään miedosti tuoksuvalla hierontaöljyllä (saattaa sisältää pähkinää, joten mainitsethan erikseen pähkinäallergiasta).

Hierojalla valittavissa myös 90min versio (kts. Vartalohoidot hieroja)

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.
 

60min / 130€ (+ 30min höyrysauna)

Hot stones

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava vaikutus. Vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä. Parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Hieronta tehdään valinnan mukaan eteerisillä tuoksuvilla tai vaihtoehtoisesti tuoksuttomillä öljyillä.

Hierojalla valittavissa myös 90min versio (kts. Vartalohoidot hieroja)

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

60min / 150€ (+ 30min höyrysauna)

Aroma Spa

Tuoksuva kokovartalohieronta. 

Nautinnollinen ja tuoksuva kokovartalohieronta. Rentouttava kokonaisuus alkaa ihon kuivaharjauksella ja jatkuu hieronnalla, jossa käytetään lämpimiä aromaattisia öljyjä. Tuoksuvalinnan mukaan hieronnan vaikutus on mieltä rauhoittava, tasapainottava tai piristävä.

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

60min / 150€ (+ 30min höyrysauna)
Spa selkähieronta

Spa selkähieronta on rentouttava kosmetologin tekemä hieronta, jossa käytetään apuna lämpimiä kiviä.
Hieronta noudattaa klassisen hieronnan otteita. 

Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin lisätä hoitoon 30€:n arvoisena lisukkeena. 

20min / 45€
30min / 60€

Spa vartalokuorinta

Intialainen päähieronta

Spa kuorintahoito jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja tuoksuvaksi.

Ihoa kuoriva, silottava ja kosteuttava vartalohoito. Asiakkaan iho kuoritaan ja kosteutetaan tuoksuöljyllä. Iho jää pehmeäksi ja kauniin väriseksi. Sopii myös aurinkoloman alle ja jälkeen ylläpitämään kaunista rusketusta!


Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

Intialainen päähieronta vaikuttaa rentouttavasti kehoon ja mieleen. Se mm. avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä, auttaa masennukseen sekä parantaa unenlaatua. Vaikutuksia täydentää mieltä tasapainottava luonnollinen, aromaterapeuttinen eteerinen öljy. 

Hoitaja käyttää öljyä vain hartiaseudulla, joten hiukset eivät jää öljyisiksi.

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin valita mukaan 30€ arvoisena lisukkeena.

45min / 90€
(+ 30min höyrysauna)

30min / 60€

Intialainen päähieronta
50min

Kokonaisvaltainen 50 minuutin päähieronta.

Kokonaisvaltaisessa päähieronnassa hoidetaan myös päänahka ja hiukset luonnollisilla, ravitsevilla öljyillä. Hoitaa hiusta ja aktivoi hiustenkasvua. Hieronta avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä sekä parantaa unenlaatua. Suosittelemme, että annat öljyn vaikuttaa hiuksissa ja päänahassa muutama tunti ennen pesua.

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

50 min / 115€ (+ 30min höyrysauna)

Living Day Spa Signature 

Kasvojen ja vartalon yhdistelmähoito.

Living Day Spa Signature -yhdistelmähoito on ihana rituaalipitoinen, tuoksuva ja runsaasti hierontaa sisältävä hoitokokonaisuus. Syvärentouttava hoito, joka yhdistää toisiinsa vartalohieronnan ja kasvohoidon parhaimmat, rentouttavimmat osiot (kasvojen iho puhdistetaan, kuoritaan, kosteutetaan naamiolla ja hierotaan). Hoidon eri osiot lipuvat toistensa lomaan harmoniseksi hoitokokonaisuudeksi. Lähdet hoidosta mieli ja keho rauhoittuneena. Suosituin lahjakorttihoitomme!

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

90min / 180€ (+ 30min höyrysauna)

Minun Afrikkani

Kalaharin kokonaisvaltainen hoitoelämys

Matka alkaa lämpimällä höyrysaunalla, jonka jälkeen siiryminen hoitohuoneessan. Hurmaavien tuoksukellojen tuoksuttelun jälkeen seuraa Autiomaan hehku -vartalokuorinta, jossa on mukana autiomaan punaista hiekkaa, turvotuksia poistavaa autiomaan mineraalisuolaa tai syvästi tuoksuvaa kahvia. Suihkun jälkeen vuorossa on kasvojen ja vartalon hieronta aromaattisilla öljyillä. Iholle valutettava lämmin hierontakynttilä tuo lisäeksotiikkaa hoitoon (voit valita sen pienestä lisämaksusta). 

Kalaharin melonin, villihunajan, mustaherukan tai autiomaan hiekan ja palavan puun tuoksuja.. Kahden tunnin hoitokokemuksen jälkeen olo on syvästi rento ja mieli levollinen. Eksoottinen pieni pakomatka arjen pyörityksestä!

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

2h / 230€ (+ 30min höyrysauna)

Tibetan Sound

Itämainen hoitokokonaisuus.

Syväkosteuttava ja rentouttava hieronta vartalolle, kasvoille ja päänahalle.

Tiibettiläisten äänimaljojen rauhoittava vaikutus säilyy seuraavaan päivään.

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

1h 15min / 150€ (+ 30min höyrysauna)

VARTALOLYMFA

Vartalon manuaalinen lymfahieronta.

Käsin tehtävä vartalon lymfahieronta on kevyttä pumppaavaa hierontaa, jolla on monipuoliset ja tehokkaat vaikutukset ympäri kehoa. Lymfahieronta aktivoi kehon toiminnoille elintärkeää imusolmukkeiden ja muun imunestejärjestelmän kiertoa. Rentouttaa kehoa ja mieltä. Poistaa ja ennaltaehkäisee turvotuksia, myös leikkaushoitojen yhteydessä, aktivoi verenkiertoa, parantaa suoliston toimintaa, auttaa unettomuuteen ja migreeniin, parantaa solujen uusiutumista ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Hoidon aikana avataan lymfakanavat ja käsitellään valittu alue keholta (60min hoitovaihtoehto) tai koko keho (1h45min hoitovaihtoehto). Muista juoda hoidon jälkeen runsaasti vettä!

Vartalon lymfahierontaa tekee hoitolassamme asianmukaisen Pro lymfa -koulutuksen käynyt kosmetologimme Jenni.
Pidemmän lymfahieronnan (1h 45min) löydät Vartalohoidot hierojalle -osiosta.


Huom! Vartalolymfan yhteyteen ei suositella saunomista, joten hoidon alkuun ei sisälly höyrysaunaa!

60min / 95€ (Jenni)

min. 3 kerran sarjahoito -10%

Candles & Champagne for two

Romanttinen kokovartalohoito kahdelle.

Pariskunnille tuoksuva ja tunnelmallinen tunnin kestävä kokovartalohieronta parihuoneessamme kynttilän valossa, rauhallisen musiikin hyväillessä korvia. Mahdollisuus höyrysaunan käyttöön ennen hierontaa. Saunomisen yhteydessä tarjoillaan nautittavaksi lasilliset kuohuvaa & pientä purtavaa. Romanttinen lahjaidea kumppanille!

Hoidon varaus vain puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

60min / 280€ per pariskunta (+ 30min höyrysauna)

Detox Body

Detox vartalohoito. 

Garshan Dren by Lakshmi- Puhdistava, hierova mutahoito. Aluksi keho maadotetaan eli poistetaan sähköisyydestä silkkihansikkailla, ja kuoritaan aprikoosinkivi-hedelmäuuteseoksella. Tehokas hoito puhdistaa kehon kuona-aineista. Elvyttää lymfaattista järjestelmää ja poistaa nestettä. Kudoksen hapenottokyky paranee ja kuona-aineet poistuvat. Toimii erinomaisesti valmistelevana detox hoitona selluliittihoidoille, sekä puhdistuskuurien ja paaston tueksi. Iho kirkastuu, keho voi hyvin ja hoikistuu. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehoa puhdistavaa inkivääriteetä.

Lakshmi on huippulaadukas italialainen luomutuotesarja, jonka hoidot ja tuotteet perustuvat ayurvedan ikivanhoihin oppeihin ja perinteisiin.

Huom! Hoitoaika alkaa 30min rentoutumisella höyrysaunassa.

60min / 150€ (+ 30min höyrysauna)