shape_up

Voit varata ajan sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Living Day Spa lahjakorttiin voi sisällyttää hoidon/hoitoja tai sen voi kirjata valitulle summalle. Lahjakortin voi noutaa joko suoraan hoitolastamme tai sen voi myös tilata yhteydenottolomakkeen välityksellä, jolloin lahjakortti toimitetaan (postimaksutta) maksajalle tai lahjakortin saajalle suoraan. Laitathan viestiin seuraavat tiedot jo valmiiksi, niin asia hoituu nopeammin: valittu hoito tai lahjakortin arvo, lahjan saajan nimi, postitusosoite tai tieto mikäli haluat kortista tulostettavan version sähköpostiisi sekä mahdollinen tervehdys teksti. Nuo tiedot saatuamme laitamme sinulle paluuviestinä laskun sähköpostiisi, kortin etänä maksua varten.

Otamme mielellämme vastaan 2-8 hengen ryhmiä. Ota yhteyttä, niin räätälöidään upea rentouttava ryhmäpaketti hoitoineen, höyrysaunoineen ja tarvittaessa tarjoiluineen. Lisämaksusta ja sopimuksen mukaan myös hotelli Tornin kokoustilat ovat käytössänne (käynti suoraan hoitolamme alakerran loungen kautta). 

Ryhmätiedustelut:
Jenni Agge
Spa Manager
puh. 020 778 9833
tai info@livingdayspa.fi

 

Sijainti

Hoitolamme sijaitsee Yrjönkadulla, Helsingin ydinkeskustassa. Sisäänkäynti on Hotelli Tornin sisäpihan kautta. Lähietäisyydellä on sekä Kampin metroasema, bussi- ja raitiovaunupysäkit että Forumin parkkihalli. Etenkin päiväsaikaan parkkipaikkoja saattaa löytää läheisiltä kadunvarsilta.

Aukioloaikamme hoitolassa ovat:
ma-pe klo. 9-21
la klo. 10-18

Vastaanottomme palvelee:
ma-pe klo.12-19
la klo.10-15