shape_up

Kasvohoidot

Living Day Span kasvohoidot ovat yhdistelmä medikaalista ihonhoitoa ja huippuspan tarjoamaa hemmottelua. Hoitomenu on rakennettu huolella vastaamaan ihon moninaisiin tarpeisiin kuin mahdollisiin ongelmatilanteisiinkin. Sekä hoidoissa käytettävät tuotteet että hoitomuodot edustavat alansa ehdotonta huippua, olipa kyseessä sitten vanhenevan ihon toimintakunnon parantaminen tai ylläpitäminen, tukkeutuneen ihon puhdistaminen ja tasapainottaminen tai pintakuivan, herkistyneen ihon rauhoittaminen ja kosteuttaminen. Rentouttavat kasvohieronnat ovat meillä taattu, sillä kaikilla hoitajillamme on erittäin hyvät ja hoitavat kädet!

Living Day Spa -kasvohoidot tehdään tehokkaalla, jokaiselle iholle soveltuvalla Environin tuotteilla. Myös laitehoidot ja medikaalitason hoidot, kuten hapotukset tehdään maailmalla moneen otteeseen huipputason medikaalisarjana palkitulla Environilla. Ihon rakennetta korjaava Environ nojautuu vankasti ihon A-vitamiinin, ihon todelliseen supervoimaan. Environ-hoidoissa ihosi kylvetetään vahvuutta, kosteutta ja suojaa antavilla vitamiineilla, antioksidanteilla ja beetakaroteenilla. Tuloksena on kaunis ja terve iho. Sopii sinulle, joka haluat hidastaa ihosi ikääntymistä ja pitää sen kauniina mahdollisimman pitkään, ilman kirurgin veistä. Yhtä lailla sinulle, joka haluat ihosi paranevan kauniisti kirurgisten operaatioiden jälkeen ja/tai haluat saada esteettisiltä toimenpiteiltä mahdollisimman suuren hyödyn.

HydraFacial on maailmanlaajuisesti tunnettu ihoa puhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Sitä kuvaillaan yleensä kivuttomaksi ihonpuhdistukseksi, mutta hoito on paljon enemmänkin! HydraFacial hoitopään imutekniikka kuljettaa ihon epäpuhtauksia hellävaraisesti ihon pintaan, ja syöttöpyörretekniikka imeyttää ihoon kosteuttavat ja suojaavat hoitoaineet. Epäpuhtalle iholle sopii Deep Clean -hoito ja valovaurioiselle/pigmenttihäiriöiselle iholle erinomainen vaihtoehto on ihoa tehokkaasti ja silminnähden vaalentava Britenol. Parhaat tulokset HydraFacial -hoidoissa tulee 3-6 kerran sarjana. Tämän jälkeen ylläpitävät hoidot huolehtivat, että iho pysyy puhtaana, kauniina ja raikkaana. HydraFacial on elämäntapa!

Eri tasot kasvohoidoissa: 1. tason kasvohoidot soveltuvat kaikille, myös ensi kertaa hoitolassamme hoidoista nauttivalle. SPA-kasvohoitojen 2. taso edustaa medikaalista ihonhoitoa vaikuttavimmillaan ja tehokkaimmillaan.

NATURE-kasvohoidot tehdään luonnonkosmetiikkasarja Essellä, joka on luonnon tehoaineita vahvistettuna probiooteilla. Esse on eettisesti ja ekologisesti kestävä luonnonkosmettikkasarja, jonka tehokkaissa, ongelmaihollekin erinomaisesti soveltuvissa hoidoissa on reilu annos hemmottelua ja hierontaa. Essellä on saavutettu huippuhyviä tuloksia mm. aknessa, vanhenevan ihon hoidossa atooppisen ja herkistyneen ihon hoidossa.

Jotta osaisit valita sinulle parhaiten sopivan kasvohoidon, niin suosittelemme pohtimaan myös seuraavaa tärkeää kysymystä. Mikä on tavoitteeni kasvohoidolle juuri nyt? Tässä vinkkejä..

* Kertaluonteiseen
hoitotarpeeseen, hoidolta tehoa ja/tai hemmottelua kaipaavalle sopii 1. tason kasvohoidot. Myös sinulle, joka haluat käydä kasvohoidossa vain harvakseltaan, esim. eri vuodenaikojen mukaan.
* Tuhkimohoidoksi
 tärkeää tilaisuutta varten sopii radiofrekvenssin avulla ihon liftaava Face Shape Up.
* Tehokkuutta ja näkyviä tuloksia saadaan pitkäjänteisellä ja säännöllisellä ihonhoidolla. Se on lupaus! Aloita alemmalta tasolta ja etene asteittain tehostuvien hoitojen ja kotihoitotuotteiden avulla kohti tuloksia, joista tulet olemaan ylpeä. Vahva, paksu ja terve iho myös vanhenee kauniisti. Lupaamme tuloksia, olipa ongelmanasi ennenaikaisesti vanhentunut, valovaurioinen tai rypistynyt iho, suuuret huokoset, tukkoinen ja näppyläinen iho tai punoittava, herkistynyt iho. Ihonhoidossa, kuten monilla muillakin elämänalueilla, parhaimmat ja kestävimmät muutokset tulevat usein pitkäjänteisen työskentelyn kautta! 

VINKKI: varaa kasvohoidon yhteyteen 20€ arvoinen lisuke, 10min rentouttava pää- tai jalkahieronta!Living Day Spa kasvohoidot
yhteistyössä ihotautilääkärin kanssa

Hinnasto

KASVOHOIDOT 
1. taso

Living Day Spa kasvohoito

Klassinen kasvohoito, joka räätälöidään ihollesi, sinun toiveesi, ihosi sen hetkinen tila ja tarpeet huomioiden. Hoidossa käytetäään tehokkaan, ihoa monipuolisesti ravitsevan italialaisen Diego Dalla Palman tuotteita. Helppo valinta, ja aina varma lahjakorttihoito! 

30 minuutin hoito sopii pikaista freesausta tai ylläpitävää ihonhoitoa toivoville. 60 minuuttia on kattava peruskasvohoito, joka rakennetaan ihon tarpeet ja asiakkaan toiveet huomioiden (sis. tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen). 90 minuutin Living Day Spa -kasvohoito antaa lisäaikaa vaikkapa ihonpuhdistukselle. Siinä huomioidaan myös erityisesti rentouttavaa hierontaa rakastavat asiakkaamme. Sinä päätät, sisältääkö hoito erityispitkän kasvohieronnan, käsihieronnan, niska-hartiahieronnan, päähieronnan tai jalkahieronnan.

Huom! Kun tulet ensimmäistä kertaa meille kasvohoitoon, voit halutessasi varata valitsemallesi kosmetologille maksuttoman ihoanalyysin.  

30min / 80€

60min / 120€

90min / 160€

DF-kasvohoito

DF-kasvohoito moninkertaistaa manuaalihoidon vaikutukset. DF-kasvohoito on 90 minuutin yksilöllisesti räätälöity tehohoito, jossa hyödynnetään Environin omaa Ionzyme DF II-laitetta. Laite yhdistää pulsoivan iontoforeesin ja matalataajuisen ääniaallon imeyttämään vitamiineja alimpiin ihokerroksiin. Tavoitteen mukaisesti valitut tehoseerumit ja Environ-asiakkaiden rakastama savinaamio jättävät ihon samettisen pehmeäksi ja joustavaksi.

DF-laitehoidolla saadaan erinomaisia tuloksia mm. vanhenevan ihon, aknen ja aknearpien sekä pigmenttiläiskien hoidossa. Säännöllisellä hoitola- ja kotihoidolla kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu, iho paksuuntuu ja vahvistuu, ja ihon rakenne ja toiminnot paranevat. Environin DF-laitehoito on palkittu useaan kertaan maailmalla eräänä tehokkaimpana laitehoitona erilaisten iho-ongelmien hoidossa.

Huom! Sarjahoidoista (min 5krt) -10%, maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

90min / 180€

HYDRAFACIAL

Hydrafacial, kivuton ihonpuhdistus. Ihonhoidon huipputeknologiaa tarjoava Hydrafacial tunnetaan ympäri maailmaa ja se on myös monen Hollywoodin supertähden luottohoito. Laitteen patentoitu hoitokärki pyörrepuhdistaa  ihohuokoset, jonka jälkeen ihoon syötetään tehoseerumi. Menetelmä sekä kuorii, puhdistaa että imeyttää kosteuttavia tehoaineita ihoon. Hoitavat aineet jäävät vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, mikä parantaa edelleen tuloksia. 

Hydrafacialilla voidaan hoitaa mm. ihon epäpuhtauksia, ihon pintakuivuutta sekä ihon kirkkauden puutetta. Suositellaan 3-5 kerran sarjana 2-4 viikon hoitovälein. Ylläpidoksi suositellaan 4-6 viikon hoitoväliä. Sopii myös muiden sarjahoitojen puhdistavaksi/boostaavaksi aloitushoidoksi!

Koe Hydrafacial ja liity tähän upeaan hoitoon koukkuun jääneiden laajaan, tyytyväiseen porukkaan!

Hoidon vastaaiheet
: mm. raskaus, isotretinoiini-lääkitys (esim. Roaccutan) ja aktiivinen kasvojen Herpes.

Clean & Hydrate, ihon peruskuntoa korjaava ja kosteuttava kasvohoito.
Deep Clean, syväpuhdistava kasvohoito, sisältää GlySal-happokuorinnan. Rauhoittavaa ja kosteuttavaa tehonaamio-lisuketta suositellaan erityisesti jos iho on herkkä reagoimaan ja/tai kaipaa tehokasta kosteutusta. (huom. Deep Clean -hoidon jälkeen on iho suojattava täysin auringolta!)

Huom! Vähintään 5 kerran sarjahoidosta -10% hinnasta (sarjahoidot maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen)!

Clean & Hydrate kasvot (tai selkä tai sääret)
30min / 99€
(Decollete +15min/35€)

 

Deep Clean kasvot (tai selkä tai sääret)
30min / 139€
(Deep Clean tehonaamio -lisuke +15min / 20€)
(Decollete +15min/60€)

FACE SHAPE UP

Ihoa kiinteyttävä tehohoito kasvoille. 

Tehokas antiage-kasvohoito aktivoi, kiinteyttää ja kosteuttaa kasvojen ihoa ja alla olevaa kudosta. Valittavissa 60min tai 90min pituinen kasvohoito. Hoidon aluksi iho puhdistetaan ja aktivoidaan ultraäänellä. 30min kestävävän radiofrekvenssivaiheen aikana iho napakoituu. Lopuksi iho rauhoitetaan valo- ja lymfaterapian avulla. 90 minuutin kokonaisvaltainen hoito sisältää lisäksi kaulan ja decolleteen käsittelyn, kiinteyttävän ja kosteuttavan naamion sekä rentouttavan pää- tai käsihieronnan. Antaa iholle napakan ja kiinteytyneen tunteen, silottaa silmänympäryksiä ja häivyttää nasolabiaalijuonteita. Sopii erinomaisesti tuhkimohoidoksi ennen juhlaa tai tärkeää tilaisuutta! 

Säännöllisellä hoidolla kestäviä ja näkyviä tuloksia.

Huom! Vähintään 5 kerran sarjahoidosta -10% hinnasta (sarjahoidot maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen)!

60min / 150€
90 min / 180€

MY LOVELY TEEN

Nuorisokasvohoito alle 18-vuotiaille. 

Nuorten oma kasvohoito, joka tehdään yksilöllisesti ihon tarpeen mukaan. Epäpuhdas iho puhdistetaan hellävaraisesti. Mekaaninen puhdistus tehdään taidolla ja erityisen hellin sormin. Lopuksi iho kosteutetaan huolella. Mukaan saa ihonhoitovinkkejä ja kotihoito-ohjeita. Tavoiteena saada nuori omaksumaan ihonhoidon osana jokapäiväistä arkeaan. Tarvittaessa nuori ohjataan yhteistyössä toimivalle ihotautilääkärille. 

60min / 120€

KASVOHOIDOT
2. TASO 

Cool Peel

Cool Peel on nimensä mukaisesti "viileä" hapotushoito, joka silottaa, tasoittaa ja vaalentaa ihonpintaa ilman ihon ohentumista tai arpeutumista (ongelmina/vaaroina monissa hapotus- ja laserhoidoissa). Cool Peel happoseos sisältää ihoystävällistä maitohappoa matalana pitoisuutena, joka takaa sekä tehokkaan hoidon että iholle lempeän käsittelyn. Toisin kuin juustohöylän tavoin toimivat laser ja monet muut hapotushoidot Cool Peel säästää terveet ja poistaa vain kuolleet, vialliset ihosolut. Cool Peel sopii paksulle, karhealle iholle sekä akne- ja pigmenttiongelmiin. Suositellaan kuuden kerran sarjahoitona.
HUOM! Hoito tehdään vain Environin kotihoitotuotteita vähintään muutaman viikon käyttäneille, jolloin iho on jo tottunut A-vitamiiniin (ihoreaktioiden välttämiseksi ja toivottujen tulosten takaamiseksi).
Ei suositella kesäaikana!

Huom! Sarjahoidosta -10%, maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

60min / 140€

Mikroneulaus

Mikroneulaus tuo ihon hoitolahoidot uudelle tasolle mahdollistaen tehoaineiden imeytymisen hyvin syvälle ihoon. Ehdoton ihonhoidon "Rolls Royce". Tutkimusten mukaan iho paksuuntuu jopa 140%. Paksu, terve iho näyttää hyvältä myös ikääntyessään. Mikroneulaus on eräs tehokkaimpia ja myös turvallisimpia ihon nuorennushoitoja, medikaalihoidot mukaan lukien. Neulaus toimii erinomaisesti myös ohuen ihon ja couperosan hoidossa sekä aknearpien madaltamiseen.

Living Day Spassa neulauksessa käytetään modernia, uusinta teknologiaa edustavaa Dermapen -neulauskynää. Kynän neulatippi on kertakäyttöinen ja steriili, joten toimenpide on aina turvallinen. Neulauskynä on mahdollisimman kivuton menetelmä, useimmille kivuttomampi kuin neulausrulla. Siinä neulan pituus saadaan säädettyä tarkalleen haluttuun syvyyteen. Dermapen kynä ei ole automaattinen, vaan sitä liikutetaan iholla manuaalisesti. Näin varmistetaan se, että neula on aina ihoystävällisesti 90 asteen kulmassa ihoon nähden, eikä myöskään naarmuta ihoa. 


Huom! Sarjahoidoista (min 5krt) -10%, maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

60min / 200€ 

NATURE 

ESSE: LUONTO & PROBIOOTIT


Täysin luonnonmukainen kasvohoito vahvistettuna probiooteilla! ESSE hoidot ja hoitotuotteet edustavat ihonhoidon kehittynyttä kärkeä. Yhä useampi haluaa hoitaa ihoaan luonnonmukaisesti, ilman synteettisiä ainesosia. ESSEn kasvohoidot ovat luomulaatuisia, vegaaneille sopivia, eikä niitä testata eläimillä. Lisätehoa saadaan probiooteilla, joissa ESSE on edelläkävijä ihonhoidossa, ja saavuttanut huikeita tuloksia mm. ikääntyvän ihon, herkän ihon ja aknen hoidossa.
Probiootteja käytetään tasapainottamaan suolistoa, mutta ne ovat yhtä tärkeitä ihollesi. Ne tasapainottavat ihon suojavaippaa, suojaavat patogeneiltä ja hidastavat ihon tulehdusperäistä ikääntymistä. ESSEN hoitotuotteiden sisältämät probiootit tervehdyttävät ihon mikrobikantaa ja vahvistavat monimuotoista ekosysteemiä. Tuloksena on terve, kauniisti ja hitaasti ikääntyvä iho.  ESSE kasvohoidoilla yhdistettynä ESSE kotihoitotuotteisiin on luonnollista mutta tehokasta ihonhoitoa parhaimmillaan.

ESSE 60min / 120€
(Probioottinen kasvohoito ihosi tarpeiden mukaisesti)

ESSE 90min / 160€
(Detox tai Ageless, valitaan tarpeen mukaan)

ESSE Signature 120min / 200€
(kokonaisvaltainen hoitopaketti sis. jalkakylvyn, 1,5h kasvohoidon sekä jalkojen ja käsien hieronnan tai yläselän ja pään hieronnan)Environ 
on Etelä-Afrikasta peräisin oleva, plastiikkakirurgin kehittämä ihonhoitosarja, joka nojaa vahvasti ihon monipuoliseen supervoimaan, A-vitamiiniin. Sarjaa käyttävät kosmetologit ja lääkärit. Environin avulla pääset vaikuttaviin tuloksiin asteittain etenevän hoito-ohjelman avulla ongelmaihon hoidossa. www.vitamion.fi


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs3/46/livingda/public_html/themes/livingdayspa/rooms_page_prices.php on line 83