shape_up

Kasvohoidot

Living Day Span kasvohoidot ovat yhdistelmä medikaalista ihonhoitoa ja huippuspan tarjoamaa hemmottelua. Hoitomenu on rakennettu huolella vastaamaan ihon moninaisiin tarpeisiin kuin mahdollisiin ongelmatilanteisiinkin. Sekä hoidoissa käytettävät tuotteet että hoitomuodot edustavat alansa ehdotonta huippua, olipa kyseessä sitten vanhenevan ihon toimintakunnon parantaminen tai ylläpitäminen, tukkeutuneen ihon puhdistaminen ja tasapainottaminen tai pintakuivan, herkistyneen ihon rauhoittaminen ja kosteuttaminen. Rentouttavat kasvohieronnat ovat meillä taattu, sillä kaikilla hoitajillamme on erittäin hyvät ja hoitavat kädet!


SPA KASVOHOIDOT

SPA-kasvohoidot tehdään tehokkaalla, jokaiselle iholle ja myös ongelmaihon hoitoon erinomaisesti soveltuvalla Environ-tuotesarjalla. Medikaalinen, ihon rakennetta korjaava Environ on maailmalla useasti palkittu hoitosarja, joka nojautuu vankasti ihon A-vitamiinin, ihon todelliseen supervoimaan. Environ-hoidoissa ihosi kylvetetään vahvuutta, kosteutta ja suojaa antavilla vitamiineilla, antioksidanteilla ja beetakaroteenilla. Tuloksena on kaunis ja terve iho. Sopii sinulle, joka haluat hidastaa ihosi ikääntymistä ja pitää sen kauniina mahdollisimman pitkään, ilman kirurgin veistä. Yhtälailla sinulle, joka haluat ihosi paranevan kauniisti kirurgisten operaatioiden jälkeen ja/tai haluat saada esteettisiltä toimenpiteiltä mahdollisimman suuren hyödyn.

SPA-kasvohoidot jaetaan kolmeen tasoon. 1. tason kasvohoidot soveltuvat kaikille, myös ensi kertaa hoitolassamme hoidoista nauttivalle. SPA-kasvohoitojen 2. ja 3. tasot edustavat medikaalista ihonhoitoa vaikuttavimmillaan ja tehokkaimmillaan. Siten, parhaan tuloksellisuuden saavuttamiseksi näitä tasoja suositellaan 1. tason kokeneille ja jo jonkin aikaa Environin hoitotuotteita käyttäneille. Näihin lukeutuvat 2. tason Cool Peel -hapotus sekä 3. tason mikroneulaus.

NATURE-KASVOHOIDOT

NATURE-kasvohoidot tehdään luonnonkosmetiikkasarjoilla, joita meillä edustavat Afrikan aavikoiden hietikoilta voimaa ammentava, eettisesti ja ekologisesti korkeatasoinen Kalahari sekä omalla biodynaamisella tilalla raaka-aineensa kasvattava, hurmaava & hemmotteleva Jurlique.

Jotta osaisit valita sinulle parhaiten sopivan kasvohoidon, niin suosittelemme pohtimaan myös seuraavaa tärkeää kysymystä. Mikä on tavoitteeni kasvohoidolle juuri nyt? Tässä vinkkejä..

* Kertaluonteiseen
hoitotarpeeseen ja hemmotteluun sopivat SPA-kasvohoidot sekä luonnonkosmetiikkaa edustavat NATURE-kasvohoidot eri muodoissaan. Myös sinulle, joka haluat käydä kasvohoidossa vain harvakseltaan, esim. eri vuodenaikojen mukaan.
* Tuhkimohoidoksi
 tärkeää tilaisuutta varten sopii radiofrekvenssin avulla ihon liftaava SPA Face Shape Up.
* Tehokkuutta ja näkyviä tuloksia saadaan pitkäjänteisellä ja säännöllisellä ihonhoidolla. Se on lupaus! Aloita alemmalta tasolta ja etene asteittain tehostuvien hoitojen ja kotihoitotuotteiden avulla kohti tuloksia, joista tulet olemaan ylpeä. Vahva, paksu ja terve iho myös vanhenee kauniisti. Lupaamme tuloksia, olipa ongelmanasi ennenaikaisesti vanhentunut, valovaurioinen tai rypistynyt iho, suuuret huokoset, tukkoinen ja näppyläinen iho tai punoittava, herkistynyt iho. Ihonhoidossa, kuten monilla muillakin elämänalueilla, parhaimmat ja kestävimmät muutokset tulevat usein pitkäjänteisen työskentelyn kautta! 

VINKKI: varaa kasvohoidon yhteyteen 20€ arvoinen lisuke, 10min rentouttava pää- tai jalkahieronta!Living Day Spa kasvohoidot
yhteistyössä ihotautilääkärin kanssa

Hinnasto

SPA KASVOHOIDOT 
1. taso

Living Day Spa kasvohoito

Klassinen kasvohoito, joka räätälöidään ihollesi, sinun toiveesi, ihosi sen hetkinen tila ja tarpeet huomioiden. Hoidossa käytetäään tehokkaan, ihoa monipuolisesti vitamiineilla, antioksidanteilla ja betakaroteenilla ravitsevan Environin tuotteita. Vähähajusteiset tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille. Käsin tehtävä hoito sisältää käytettävissä olevasta ajasta ja hoidon tavoitteista riippuen hierontaa ja hemmottelua. Helppo valinta, ja aina varma lahjakorttihoito! 

30 minuutin hoito sopii pikaista freesausta tai ylläpitävää ihonhoitoa toivoville. Sopii myös meikinalushoidoksi. 60 minuuttia on kattava peruskasvohoito, joka rakennetaan ihon tarpeet ja asiakkaan toiveet huomioiden, sisältäen tarpeen mukaan mekaanisen puhdistuksen. 90 minuutin Living Day Spa -kasvohoidossa saadaan lisäaikaa vaikkapa ihonpuhdistukselle tai kasvohieronnalle. Siinä huomioidaan erityisesti rentouttavaa hierontaa rakastavat asiakkaamme. Sinä päätät, sisältääkö hoito erityispitkän kasvohieronnan, käsihieronnan, niska-hartiahieronnan, päähieronnan tai jalkahieronnan.
 
Lisää tehoja kasvohoitoon saavutetaan DF-laitehoidolla (kts. alla). Jos haluat ihonhoidoltasi tavoitteellisuutta ja näkyviä tuloksia, suosittelemme valitsemaan Environin kotihoitotuotteet. Kysy hoitajaltasi myös edistyneemmistä 2. ja 3. tason Environ-kasvohoidoista!

Huom! Kun tulet ensimmäistä kertaa meille kasvohoitoon, voit halutessasi varata valitsemallesi kosmetologille maksuttoman ihoanalyysin.  

Vinkki! Voit varata kasvohoidon yhteyteen lisukkeen, kuten hierojamme Irinan tekemän ravitsevan paraffiinihoidon käsille tai jaloille (kesto 40min).

30min / 80€

60min / 120€

90min / 160€

DF-kasvohoito

DF-kasvohoito moninkertaistaa manuaalihoidon vaikutukset. DF-kasvohoito on 90 minuutin yksilöllisesti räätälöity tehohoito, jossa hyödynnetään Environin omaa Ionzyme DF II-laitetta. Laite yhdistää pulsoivan iontoforeesin ja matalataajuisen ääniaallon imeyttämään vitamiineja alimpiin ihokerroksiin. Tavoitteen mukaisesti valitut tehoseerumit ja Environ-asiakkaiden rakastama savinaamio jättävät ihon samettisen pehmeäksi ja joustavaksi.

DF-laitehoidolla saadaan erinomaisia tuloksia mm. vanhenevan ihon, aknen ja aknearpien sekä pigmenttiläiskien hoidossa. Säännöllisellä hoitola- ja kotihoidolla kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu, iho paksuuntuu ja vahvistuu, ja ihon rakenne ja toiminnot paranevat. Environin DF-laitehoito on palkittu useaan kertaan maailmalla eräänä tehokkaimpana laitehoitona erilaisten iho-ongelmien hoidossa.

Huom! Sarjahoidoista (min 5krt) -10%, maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

90min / 180€

HYDRAFACIAL

Hydrafacial, kivuton ihonpuhdistus. Ihonhoidon huipputeknologiaa tarjoava Hydrafacial tunnetaan ympäri maailmaa ja se on myös monen Hollywoodin supertähden luottohoito. Laitteen patentoitu hoitokärki pyörrepuhdistaa  ihohuokoset, jonka jälkeen ihoon syötetään tehoseerumi. Menetelmä sekä kuorii, puhdistaa että imeyttää kosteuttavia tehoaineita ihoon. Hoitavat aineet jäävät vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, mikä parantaa edelleen tuloksia. 

Hydrafacialilla voidaan hoitaa mm. ihon epäpuhtauksia, ihon pintakuivuutta sekä ihon kirkkauden puutetta. Suositellaan 3-5 kerran sarjana 2-4 viikon hoitovälein. Ylläpidoksi suositellaan 4-6 viikon hoitoväliä. Sopii myös muiden sarjahoitojen puhdistavaksi/boostaavaksi aloitushoidoksi!

Koe Hydrafacial ja liity tähän upeaan hoitoon koukkuun jääneiden laajaan, tyytyväiseen porukkaan!

Hoidon vastaaiheet
: mm. raskaus, isotretinoiini-lääkitys (esim. Roaccutan) ja aktiivinen kasvojen Herpes.

Clean & Hydrate, ihon peruskuntoa korjaava ja kosteuttava kasvohoito.
Deep Clean, syväpuhdistava kasvohoito, sisältää GlySal-happokuorinnan. Rauhoittavaa ja kosteuttavaa tehonaamio-lisuketta suositellaan erityisesti jos iho on herkkä reagoimaan ja/tai kaipaa tehokasta kosteutusta. (huom. Deep Clean -hoidon jälkeen on iho suojattava täysin auringolta!)

Huom! Vähintään 5 kerran sarjahoidosta -10% hinnasta (sarjahoidot maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen)!

Clean & Hydrate kasvot (tai selkä tai sääret)
30min / 99€
(Decollete +15min/35€)

 

Deep Clean kasvot (tai selkä tai sääret)
30min / 139€
(Deep Clean tehonaamio -lisuke +15min / 20€)
(Decollete +15min/60€)

FACE SHAPE UP

Ihoa kiinteyttävä tehohoito kasvoille. 

Tehokas antiage-kasvohoito aktivoi, kiinteyttää ja kosteuttaa kasvojen ihoa ja alla olevaa kudosta. Valittavissa 60min tai 90min pituinen kasvohoito. Hoidon aluksi iho puhdistetaan ja aktivoidaan ultraäänellä. 30min kestävävän radiofrekvenssivaiheen aikana iho napakoituu. Lopuksi iho rauhoitetaan valo- ja lymfaterapian avulla. 90 minuutin kokonaisvaltainen hoito sisältää lisäksi kaulan ja decolleteen käsittelyn, kiinteyttävän ja kosteuttavan naamion sekä rentouttavan pää- tai käsihieronnan. Antaa iholle napakan ja kiinteytyneen tunteen, silottaa silmänympäryksiä ja häivyttää nasolabiaalijuonteita. Sopii erinomaisesti tuhkimohoidoksi ennen juhlaa tai tärkeää tilaisuutta! 

Säännöllisellä hoidolla kestäviä ja näkyviä tuloksia.

Huom! Vähintään 5 kerran sarjahoidosta -10% hinnasta (sarjahoidot maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen)!

60min / 150€
90 min / 180€

MY LOVELY TEEN

Nuorisokasvohoito alle 18-vuotiaille. 

Nuorten oma kasvohoito, joka tehdään yksilöllisesti ihon tarpeen mukaan. Epäpuhdas iho puhdistetaan hellävaraisesti. Mekaaninen puhdistus tehdään taidolla ja erityisen hellin sormin. Lopuksi iho kosteutetaan huolella. Mukaan saa ihonhoitovinkkejä ja kotihoito-ohjeita. Tavoiteena saada nuori omaksumaan ihonhoidon osana jokapäiväistä arkeaan. Tarvittaessa nuori ohjataan yhteistyössä toimivalle ihotautilääkärille. 

60min / 120€

SPA KASVOHOIDOT
2. TASO 

Cool Peel

Cool Peel on nimensä mukaisesti "viileä" hapotushoito, joka silottaa, tasoittaa ja vaalentaa ihonpintaa ilman ihon ohentumista tai arpeutumista (ongelmina/vaaroina monissa hapotus- ja laserhoidoissa). Cool Peel happoseos sisältää ihoystävällistä maitohappoa matalana pitoisuutena, joka takaa sekä tehokkaan hoidon että iholle lempeän käsittelyn. Toisin kuin juustohöylän tavoin toimivat laser ja monet muut hapotushoidot Cool Peel säästää terveet ja poistaa vain kuolleet, vialliset ihosolut. Cool Peel sopii paksulle, karhealle iholle sekä akne- ja pigmenttiongelmiin. Suositellaan kuuden kerran sarjahoitona.
HUOM! Hoito tehdään vain Environin kotihoitotuotteita vähintään muutaman viikon käyttäneille, jolloin iho on jo tottunut A-vitamiiniin (ihoreaktioiden välttämiseksi ja toivottujen tulosten takaamiseksi).
Ei suositella kesäaikana!

Huom! Sarjahoidosta -10%, maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

75min / 140€

SPA KASVOHOIDOT
3. TASO 

Mikroneulaus

Mikroneulaus tuo ihon hoitolahoidot uudelle tasolle mahdollistaen tehoaineiden imeytymisen hyvin syvälle ihoon. Ehdoton ihonhoidon "Rolls Royce". Tutkimusten mukaan iho paksuuntuu jopa 140%. Paksu, terve iho näyttää hyvältä myös ikääntyessään. Mikroneulaus on eräs tehokkaimpia ja myös turvallisimpia ihon nuorennushoitoja, medikaalihoidot mukaan lukien. Neulaus toimii erinomaisesti myös ohuen ihon ja couperosan hoidossa sekä aknearpien madaltamiseen.

Living Day Spassa neulauksessa käytetään modernia, uusinta teknologiaa edustavaa Dermapen -neulauskynää. Kynän neulatippi on kertakäyttöinen ja steriili, joten toimenpide on aina turvallinen. Neulauskynä on mahdollisimman kivuton menetelmä, useimmille kivuttomampi kuin neulausrulla. Siinä neulan pituus saadaan säädettyä tarkalleen haluttuun syvyyteen. Dermapen kynä ei ole automaattinen, vaan sitä liikutetaan iholla manuaalisesti. Näin varmistetaan se, että neula on aina ihoystävällisesti 90 asteen kulmassa ihoon nähden, eikä myöskään naarmuta ihoa. 


Huom! Sarjahoidoista (min 5krt) -10%, maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

60min / 200€ 

NATURE 

ESSE: LUONTO & PROBIOOTIT


Täysin luonnonmukainen kasvohoito vahvistettuna probiooteilla! ESSE hoidot ja hoitotuotteet edustavat ihonhoidon kehittynyttä kärkeä. Yhä useampi haluaa hoitaa ihoaan luonnonmukaisesti, ilman synteettisiä ainesosia. ESSEn kasvohoidot ovat luomulaatuisia, vegaaneille sopivia, eikä niitä testata eläimillä. Lisätehoa saadaan probiooteilla, joissa ESSE on edelläkävijä ihonhoidossa, ja saavuttanut huikeita tuloksia mm. ikääntyvän ihon, herkän ihon ja aknen hoidossa.
Probiootteja käytetään tasapainottamaan suolistoa, mutta ne ovat yhtä tärkeitä ihollesi. Ne tasapainottavat ihon suojavaippaa, suojaavat patogeneiltä ja hidastavat ihon tulehdusperäistä ikääntymistä. ESSEN hoitotuotteiden sisältämät probiootit tervehdyttävät ihon mikrobikantaa ja vahvistavat monimuotoista ekosysteemiä. Tuloksena on terve, kauniisti ja hitaasti ikääntyvä iho.  ESSE kasvohoidoilla yhdistettynä ESSE kotihoitotuotteisiin on luonnollista mutta tehokasta ihonhoitoa parhaimmillaan.

ESSE 60min / 120€
(Probioottinen kasvohoito ihosi tarpeiden mukaisesti)

ESSE 90min / 160€
(Detox tai Ageless, valitaan tarpeen mukaan)

ESSE Signature 120min / 200€
(kokonaisvaltainen hoitopaketti sis. jalkakylvyn, 1,5h kasvohoidon sekä jalkojen ja käsien hieronnan tai yläselän ja pään hieronnan)
KALAHARI

Kalahari, afrikkalainen elämys!

Tämän upean, intensiivisen hoitosarjan raaka-aineet tulevat suoraan Afrikan Kalaharin autiomaasta ja sen sen kasveista. Karuissa olosuhteissa kasvavien kasvien ainesosat ovat erityisen hyvin kosteutta säilöviä. Raaka-aineet kerätään luonnollisin, luontoa kuormittamattomin, eettisesti kestävin menetelmin. Osa myyntituotoista ohjataan takaisin Afrikkaan alkuperäiskansojen elinolojen tukemiseen. Kalaharin hoitojen tuoksumaailma vie ajatukset upean Kalaharin autiomaan hietikoille. Kuuma hiekka, palava puu, virkistävä vesimeloni. Ah, elämys kaikille aisteille!

  • Honeybush -kasvohoito. Kaikille ihotyypeille sopiva kosteuttava peruskasvohoito. Rentouttavassa hieronnassa käsitellään kasvojen akupisteitä. Tuloksena on kosteutettu, silkinpehmeä iho. Kesto 60min.
  • Detox -kasvohoito. Puhdistava kasvohoito, jossa käytetään joko hedelmähappoja ja/tai Peel away -hiilinaamiota. Hoitoon voidaan sisällyttää mekaaninen puhdistus. Kesto 60min.
  • Gold -kasvohoito. Erikoiskasvohoito, joka räätälöidään ihon tarpeisiin. Erikoisnaamioita sisältävä hoito tehdään esim.kirkastavana tai kiinteyttävänä. Kesto 75min. 
  • Decolleté -lisuke. Kaulan ja decolleteen tehohoito, jota suositellaan jokaisen kasvohoidon yhteyteen. Kaulan ja decolleteen iholla ikääntyminen näkyy usein nopeammin, osin siksi että näitä alueita hoidetaan usein vähemmän kuin kasvojen ihoa. Hoito räätälöidään ihon tilanteen mukaan puhdistavaksi, kiinteyttäväksi ja/tai pigmenttiläiskiä kirkastavaksi). Kesto 15min. Ps. Hoidon vahvistukseksi suosittelemme Kalaharin omaa Phyto Firming Duo -kotihoitopakettia kaulalle ja decolleteelle!

Honeybush ja Detox 60min / 120€

Gold 75min / 140€ 

Decolleté-lisuke 15min / 35€

Natural Touch

Kasvohoito luonnonmukaisella kosmetiikalla. Natural Touch -kasvohoidossa käytetään australialaisen Jurliquen korkealaatuisia, puhtaita luonnontuotteita. Jurliquen tuotteet ovat luonnonmukaisia, eettisesti vastuullisia, ei-eläimillä testattuja, laboratorio-tutkittuja ja iholle turvallisia käyttää.

Jurliquen kasvohoito on hoitavat kädet, kasvoille pisaroina satavaa ruusuvettä, tuoksuvia ja hoitavia öljyjä ja kasvot pehmeäksi jättävä naamio ja ihon samettiseksi jättävä loppuvoide... Monien asiakkaiden mielestä hoito on kuin käynti kukkakedolla tai levähdys pehmeän pilven päällä. Kun sinä vaivut kevyeen nirvanaan, ihoasi hoidetaan maailman huipputasoa olevalla luonnonkosmetiikalla. 

* Jurlique Signature Facial on räätälöity hoitokokonaisuus, jonka osaset on tarkkaan mietitty ja ihon tarpeiden mukaan valittu. Sinä koet sen saumattomasti ja harmonisesti eteenpäin soljuvana rentouttavana hoitokokonaisuutena. Luonnon tehoaineista uutetut seerumit, voiteet ja naamiot hoitavat ihoasi, joka jää samettisen pehmeäksi ja kuulaaksi, ja luonnolliset aromaattiset tuoksut hoitavat mieltäsi. Kesto 60min. 

* Touch of Heaven on nimensä mukaisesti ultimaattinen hemmottelukasvohoito. Hoitokokonaisuus alkaa pitkällä ja rentouttavalla selkä- ja niska-/hartiahieronnalla ja jatkuu Signature Facial -hoidosta tutuilla elementeillä. Kasvojesi iho hoidetaan sen tarpeiden mukaisesti, ja lisäksi kehoasi ja mieltäsi hoidetaan kosketuksen, lämmön ja aromaattisten tuoksujen avulla. 90 minuuttinen, joka irrottaa totaalisesti nykyhetkestä...

Jurliquen tuoksumaailma on luonnonkosmetiikassa vertaansa vailla. Häivähdys juhannusruusua, ihanaa laventelia, raikasta sitruunaa. Jurliquen raaka-aineet ovat täysin puhtaita: 95% raaka-aineista on poimittu käsin omalta biodynaamiselta tilalta, ja loput 5% alihankitaan laadukkailta, tiukan vaatimustason täyttäviltä luomutiloilta. Jurliquen tuotteissa laborattoriossa tutkittu tehokkuus ja luonnon supervoimat kulkevat käsikädessä.

Jurlique Signature Facial 60min / 120€  

Touch of Heaven 90min / 160€Environ 
on Etelä-Afrikasta peräisin oleva, plastiikkakirurgin kehittämä ihonhoitosarja, joka nojaa vahvasti ihon monipuoliseen supervoimaan, A-vitamiiniin. Sarjaa käyttävät kosmetologit ja lääkärit. Environin avulla pääset vaikuttaviin tuloksiin asteittain etenevän hoito-ohjelman avulla ongelmaihon hoidossa. www.vitamion.fi

Jurlique on Australiasta peräisin oleva puhdas luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyy luonto, tiede ja innovaatio. Tuotteet ja tuotantoprosessi kunnioittavat ympäristöä. Ainesosat poimitaan käsin omalta biodynaamiselta tilalta. Me rakastamme Jurliquen tuotteiden tuoksuja ja elinvoimaa! www.jurlique.fi

Kalahari on ekologinen ja eettinen ammattilaiskosmetiikkasarja Etelä-Afrikan rikkaasta luonnosta. Kalahari tuottaa kasvien supertehoa ihollesi. Saat aikaan näkyviä tuloksia! Maailmalla palkitut spahoidot ja ihonhoitotuotteet on nyt saatavana meiltä. Living Day Spa on Kalaharin lippulaivahoitola Suomessa. kalahari.fi