shape_up

Ryhmät

Living Day Spa vastaanottaa mielellään erilaisia ja erikokoisia ryhmiä, esim. työyhteisöjä, kaveriseurueita ja polttariporukoita. Ideaalikoko ryhmälle on 3-8 henkeä, mutta porrastamalla hoitoaikoja voimme palvella isompiakin ryhmiä.

Helpointa on valita hoidot ryhmille rakennetusta omasta hoitomenusta, joka sisältää 30 minuutin ja 60 minuutin hoitoja (valittavissa kasvo-, vartalo- jalka- tai käsihoito sekä lisukkeita toiveiden mukaan). Hoitolamme on jaettu kolmeen eri tasoon, joten isommat ryhmät voivat jakaantua viettämään aikaa saunaosastolle ja loungeen sillä aikaa kun osa seurueesta on hoidoissa. Hotelli Tornin kokoustila ja lounge ovat lisämaksusta ryhmien käytössä.

Esimerkkipaketteja:

 • Merry Little Christmas: Hemmottelevat pikkujoulut yrityksille, kaveriporukoille yms. Ohjelmaan voi sisältyä vaikkapa höyrysauna, 30 minuutin tai 60 minuutin hoidot kaikille sekä pientä syötävää ja juotavaa. Esim. höyrysauna + käsihoito/intialainen päähieronta/meikki + naposteltavat & kuohuva/glögi, hinta alkaen 100€/hlö.  Pyydä tarjous kokonaisuudesta juuri teidän ryhmänne tarpeisiin!
 • Pikkunaisia: Pienten tyttöjen omat prinsessajuhlat, joihin kuuluu pieniä kauneushoitoja, kuten minimuotoinen käsi- tai jalkahoito, syötävää ja juotavaa. Vaihtoehto perinteisille syntymäpäiväjuhlille kotona tai seikkailupuistossa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ihanien pikkunaisten ikimuistoiset juhlat!
 • Thelma & Louise: Kauneushetki, rentoutumista ja rattoisaa yhdessäoloa hyville kaveruksille, ihanille naisille ja sydänystäville. Friends forever! Vaikkapa ennen illanviettoa kaupungilla tai se yhteen kokoontuminen, jota on pitkään suunniteltu. Pakettiin voi sisällyttää esimerkiksi 30 minuutin kasvohoidon, käsihoidon tai meikkauksen sekä pientä naposteltavaa ja juotavaa. Edellä mainitut hoidot ja napostelun sisältävät paketit alkaen 125€/hlö. Pyydä tarjous kokonaisuudesta juuri teidän ryhmänne tarpeisiin!

 • Wedding morning
  Morsiamen ja lähipiirin kaunistautumishetki häiden aattona. Living Day Span meikkitiimi on mukana huolehtimassa, että morsian on hehkeimmillään ja autamme tarvittaessa myös morsiamen äidin, kaasojen ja muun lähipiirin valmistautumisessa. Saavumme haluttaessa juhlapaikalle (huom. pääkaupunkiseudulla) tai tilaisuus voidaan järjestää hoitolassamme. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!


Pienille, lähinnä muutaman hengen ryhmille on tarjolla lisämaksusta kevyt ateriointi. Suolaista ja makeaa sisältävän tarjoilun tilaukset vähintään 1 viikko etukäteen.

 • Afternoon Tea
  Lajitelma erilaisia kuppikakkuja, täytetty patonki, tuorepuristettua mehua. Nautitaan luonnollisesti teekupposen kera.

Laita sähköpostia info@livingdayspa.fi ja kerro toiveistanne, niin rakennetaan juuri teidän ryhmällenne sopiva kokonaisuus!

 

WELLNESS

Certified Holistic Health Coach Pirkko Tavaila täydentää Living Day Span kokonaisvaltaista hyvinvoinnin ja kauneuden konseptia. Iho, keho ja mieli -hyvinvointipaketit koostuvat Pirkon valmennuksesta sekä Living day Span täydentävistä hoidoista. Tarjolla on kaksi toisiaan täydentävää pakettia, toisessa on painotus kehossa ja toisessa mielessä. Paketit suositellaan otettavaksi yhdessä, mutta ne toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksinaan. Paketteja yhdistää ruoka ja sen merkitys hyvän olon lähteenä.

KEHO-paketti: pakettiin sisältyy kaksi Pirkon 45 minuutin valmennusta sekä kaksi 60 minuutin kasvo- tai vartalohoitoa. Hinta 400€.

Valmennus räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Teemoina voivat olla esimerkiksi:

 • energian lisääminen
 • ruokahimot
 • painonpudotus
 • ruuansulatusvaivoista kuten turvotuksesta vapautuminen
 • paremmat yöunet

Tapaamisessa pohditaan myös keinoja syödä omalle keholle sopivalla tavalla. Opitaan tapoja tukea kehoa matkalla tasapainoon.


MIELI-paketti: pakettiin sisältyy kaksi Pirkon valmennusta sekä kaksi 60 minuutin kasvo- tai vartalohoitoa. Hinta 400€.

Mielen ravinto: "Carpe diem!" eli miten olla läsnä hetkessä. Miten ravita mieltä  niin, että lopputuloksena on energinen ja tasapainoinen olo. Huomioidaan asiakkaan toiveiden mukaan elämän eri osa-alueet, kuten:

 • työ ja ura
 • sosiaalinen elämä ja ihmissuhteet
 • kotiympäristö
 • luovuus ja elämänilo
 • fyysinen aktiivisuus ja terveys

Tapaamisissa käsitellään ruokaa mielen hyvinvoinnin lähteenä. Opitaan keinoja tukea mieltä matkalla tasapainoon.

 
Pirkko on heittäytyjä, ja hänellä on kyky kohdata kuulijansa niin isoissa ryhmissä kuin kahdenkeskisissä valmennuksissa. Pirkon valmennustavassa yhdistyy kolme e:tä eli educate, empower, entertain. Suomeksi saman voi kääntää kolmeksi v:ksi eli valistaa, viihdyttää ja voimaannuttaa. Matkalla tasapainoisempaan olotilaan et siis ainakaan tule tylsistymään! Saat kotiinviemisiksi konkreettisia vinkkejä, joilla voit parantaa arkeasi heti ja helposti.

Tiedustelut ja varaukset puh. 020 778 9833 tai info@livingdayspa.fi