shape_up

Ihmiset Living Day Span takana...

... kuka meistä on sinulle Se Oikea?


Jenni Agge

Spa manager
suomi, english
erikoistuminen: kasvohoidot, vartalohoidot

*Yksilöllistä hoitoa sydämellä*

Jennin käsissä voit heittää hetkeksi huolesi arkiasioista ja nauttia rentouttavien kasvo- ja vartalo- sekä yhdistelmähoitojen parissa. Jenni huolehtii asiakkaistaan aidolla läsnäololla koko hoitolassaolosi ajan. Napakoiden käsien takana on rauhallinen ja empaattinen Jenni, joka rakentaa jokaisen hoitotilanteen asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähtökohdista. Monipuolinen Jenni on kosmetologin koulutuksen lisäksi myös kampaaja, joten hän neuvoo mielellään myös kaikissa hiusten hoitoon ja hiustyyleihin liittyvissä asioissa. Jenniin voit ottaa yhteyttä myös ryhmävarauskyselyiden osalta!

Helen Kurm

Spa Therapist
eesti, suomi, english

erikoistuminen: kasvohoidot, vartalohoidot, epilaatio

(Äitiyslomalla)


*Huolellista, viimeisteltyä hoitotyötä*

Suloinen Helen lennähti meille suoraan "suuresta maailmasta" eli Lontoosta. Siellä hän teki kosmetologin työtä paramedikaalisella, Living Day Spassakin kovin tutulla Environ-ihonhoitosarjalla. Suosittelemme käymään Helenillä ihokonsultaatiossa, jolloin Helen voi suositella tehokkaan, ihosi tarpeita huomioivan hoito-ohjelman. Tarkkasorminen Helen taitaa erityisen hienosti myös lakkaukset sekä kulmien nypinnän ja värjäyksen. Kuriositettina mainittakoon, että Helenillä on taito tehdä jopa mekaanisesta ihonpuhdistuksesta erityisen miellyttävän kokemuksen!
Suomenkieli sujuu Heleniltä jo oikein näppärästi, ja ajoittaisen pienen epävarmuudenkin korvaa täysin mitä sydämellisin ja ystävällisin luonne.

Janina Jonasson

Spa Therapist
svenska, suomi, english

erikoistuminen: jalka- ja vartalohoidot

"Hjärtligt välkommen, jag betjänar dig också på svenska!"

Janinan iloisuus ja välittömyys saa ympärilläolijat aina hyvälle tuulelle. Janina tekee mielellään kaikkia hoitoja, ja erityiskiitosta asiakkailta tulee huipputarkasti tehdyistä jalkahoidoista. Myös hierovat kädet ovat Janinan valtti, hellät mutta napakat otteet vakuuttavat niin nais- kuin miesasiakkaammekin. Suosittelemme lämpimästi myös luonnollista Natural Touch -kasvohoitoa, joka on todellista hemmottelua kaikille aisteille. Upeat tuoksut, tehoaineet luonnosta ja Janinan hoitavat kädet ovat huikea kokemus!

Noora Tienhaara

Spa Therapist
suomi, english

Erikoistuminen: Erilaiset kauneusmeikit

"Beauty is being the best version of yourself "

Upea Noora on kauneuden ammattilanen, joka taitaa taitaa kosmetologin työn. Nooran erityisvahvuus ja intohimo ovat erilaiset meikkaukset. Noora taikoo asiakkaiden tarpeen mukaan sekä nopeat ehostukset, että juhlavammat meikit. Nooran Instagram tililtä voit ihailla hänen työnsä jälkeä (makeupbynooramaria). Jalka- ja käsihoidot hän tekee suurella tarkkuudella ja huolellisuudella. Ystävällinen ja huolellinen Noora tekee työtään aina koko sydämellään!

Irina Palin

Hieroja, vartaloterapeutti
suomi, russian, english

erikoistuminen: hieronnat, vartalohoidot, vyöhyketerapia, energiahoidot

"Velhomaiset hoitajan taidot ja taiturimaiset hierojan kyvyt "

Irinalla on vartalohoidoista ja hieronnoista vuosikymmenten kokemus. Venäläiset juuret omaavalla Irinalla on suvussaan kansanparantajia ja lääkäreitä, ja myös Irinassa on selvästi velhon vikaa, sen verran kokonaisvaltaisia ja tehokkaita Irinan hoidot ovat! Migreeniin ja muihin kipuihin ja särkyihin sopii Kipuohjelma, stressiniskahieronta ja kuivakuppaus. Vatsahieronta on todella vaikuttava suolisto-ongelmista kärsiville. Aina ihana Klassinen hieronta täydentyy fascia- ja trigger -tekniikoilla. Kokonaisvaltaista vaikutusta ja rentoutusta tarjoaa Vyöhyketerapia ja energiahoito Reiki. Kun haluat totaalirentoutusta ja pakoa "maallisesta maailmasta" oivallinen valinta on nimensä täysin lunastava Nirvana!

Satu Lindroth

Spa Owner
suomi, english, svenska

Joskus erityisen hyviä asioita kannattaa odottaa. Minulle kosmetologiksi (SKY-/CIDESCO) kouluttautuminen ja tähän hoitolaan päätyminen on ollut elämäni parhaita asioita. Löysin ammatillisen itseni vasta nelikymppisenä, pitkän etsimisen jälkeen. Olin opiskellut kauppatieteitä ja työskennellyt sanomalehden toimittajana, viihtynytkin kaikin puolin kohtuullisesti. Oivallus tapahtui pysähtymisen kautta. Mieheni vaativan työn takia tein päätöksen jäädä kotiäidiksi. Sain kuusi ihanaa vuotta pienten tyttöjeni kanssa. Tilanteessa, jossa luulin työurani olevan ohi, alkoivat asiat ihmeellisellä tavalla rullata. Tiedättehän, joskus kun ovet aukeavat juuri oikeissa kohdin ja oikeisiin paikkoihin. Nyt minulla on tämä ihana hoitola, saan tehdä työtä intohimolla ja koko sydämelläni. Living, it only gets better. 

Pirkko Tavaila

Certified Holistic Health Coach, KTM, MTi
suomi, english

"kun energiaa riittää, kaikki on mahdollista"

Energisellä ihmisellä hymy on herkässä, uni maistuu eikä vaakaa tarvitse vilkuilla. Elämä tuntuu hyvältä haasteista huolimatta. Pirkon työn punainen lanka on yksilöllisyyden kunnioittaminen. Yhtä oikeata dieettiä ei olekaan. Jokainen ihmiskokonaisuus on erilainen ja tulee ravita sen mukaisesti kehoa, mieltä ja sielua myöten. Kahdenkymmenen vuoden ekonomi-taustansa myötä Pirkko osaa tukea kiireessä puurtavia asiakkaitaan. Hänen mottonsa on, että jokaisella oikeus nauttia hyvästä olosta, elämänilosta, elinvoimasta ja luonnollisesta terveydestä tässä ja nyt.