shape_up

Ihmiset Living Day Span takana...

... kuka meistä on sinulle se oikea?

Janina

Spa Therapist
svenska, suomi, english

erikoistuminen: jalka- ja vartalohoidot

"Hjärtligt välkommen, jag betjänar dig också på svenska!"

Janinan iloisuus ja välittömyys saa ympärilläolijat aina hyvälle tuulelle. Janina tekee mielellään kaikkia hoitoja, ja erityiskiitosta asiakkailta tulee huipputarkasti tehdyistä jalkahoidoista. Myös hierovat kädet ovat Janinan valtti, hellät mutta napakat otteet vakuuttavat niin nais- kuin miesasiakkaammekin. Suosittelemme lämpimästi myös luonnollista Esse -kasvohoitoa, joka on todellista hemmottelua kaikille aisteille. Upeat tuoksut, tehoaineet luonnosta ja Janinan hoitavat kädet ovat huikea kokemus!

Kiia

Spa Therapist
suomi, english

erikoistuminen: kaikki kosmetologiset perushoidot

Kiian ystävällinen, lempeä luonne ja hoitavat kädet ovat saaneet hoitolassamme monet asiakkaat ihastumaan. Kiia tekee ammattitaidolla niin kasvo-, jalka-, käsi- kuin vartalohoidotkin. Ihanat hierovat kädet tuovat lisämausteen kaikkiin hoitoihin!

Jodie

Spa Therapist
english

Erikoistuminen: Environ kasvohoidot

Jodien vahva ammattitaito ja sydämellisyys hurmaavat vaativankin asiakkaan. Jodie on muuttanut Suomeen Australiasta ja palvelee asiakkaitaan englannin kielellä. Hän on jo toisen polven Environ taitaja, sillä hän on tehnyt vuosia Environ hoitoja äitinsä hoitolassa Australiassa. Jodie on erittäin työhönsä sitoutunut ja hänen intohimonsa on kehittyä jatkuvasti ihonhoidon ammattilaisen

Galina

Spa Therapist
suomi, venäjä, english

erikoistuminen: kasvohoidot

Galinalla on erityisosaamisen ja intohimon kohteena ovat kasvohoidot, ihon eri ongelmatilanteet ja vanhenevan ihon hoito. Terveydenhoitoalan koulutus antaa valmiudet erilaisiin medikaalisiin tehohoitoihin, kuten hapotuksiin ja neulauksiin. Galina on erittäin tarkka, huolellinen ja osaava tekijä. Tarvitsetpa sitten apua ihosi ongelmiin tai vain huolella tehdyn hoidon, voit kääntyä taitavan, ystävällisen Galinan puoleen.

Maria

Certified Massage Therapist
suomi, english

erikoistuminen: hieronnat ja vartalohoidot

"Hieronta on kuin jumppa, säännöllisesti käytynä hyödyllisin."

Maria on koulutettu hieroja, jonka ammattitaitoiset kädet taitavat napakan lihasten työstön sekä kipuja sekä turvotuksia poistavat tekniikat. Toki pehmeä, rentouttava hieronta on yhtä ihanaa Marian osaavissa käsissä!
Mariaa voi luonnehtia rauhalliseksi ja asiakkaaseensa kulloinkin täysin keskittyväksi ammattilaiseksi. Hän on kouluttautunut monipuolisesti eri hierontoihin ja jatkokoulutkset ovatkin sekä intohimo että harrastus! Aromaterapia on Marian sydäntä lähellä ja hänen oivalliset tuoksusekoituksensa ovat räätälöity juuri sinun kehosi tarpeisiin. Hän on kouluttautunut myös mm. kinesioteippauksessa, Footbicissa™ sekä Spiraalistabilaatiossa. Ja jos kärsit turvotuksista tai vaikkapa unettomuudesta, kokeile Marian upeaa lymfahierontaa! 

 

Renja

Wellness and People Lead

MMC certified life coach, KTM

suomi, english

Intohimonani ovat ihmiset. Valmennan yksityisiä henkilöitä heidän elämänsä kiemuroissa, sekä johdan Living Day Spa:n porukkaa hyvinvoinnin saralla. Tämän lisäksi toteutan ryhmille workshoppeja ja inspiraatiohetkiä. Olen kouluttautunut New Yorkissa henkilökohtaiseksi valmentajaksi, ja tämän jälkeen valmennus tunteja on kertynyt yli 400.

Oman intohimoni oivaltaminen oli pitkä prosessi, johon liittyy huikeita seikkailuja maailman eri kolkissa. Väli-Amerikassa, Aasiassa ja New Yorkissa.  Pohjakoulutukseni hankin aikanaan Helsingin kauppakorkeakoulussa, jonka jälkeen työskentelin liiketalouden parissa esimies ja markkinointitehtävissä. Nuorena naisjohtajana ja esimiehenä elämä ei aina tuntunut mutkattomalta, mutta ympärilläni olevat ihmiset olivat jo silloin tärkeintä työn sisältöä. Perheen perustaminen oli oikeastaan suurin sysäys uudelle uralle. Oma elämänmuutos herätti inspiraation auttaa myös muita luomaan haluamansa näköisen elämän. Oma ohjenuorani kaikille on: Sinussa on jotain mitä maailma tarvitsee. 

Oona
Spa Therapist
suomi, english

erikoistuminen: kasvo-, jalka- ja vartalohoidot

Suloinen Oona on Living Day Spassa osa-aikaisena kosmetologina ja opiskelee päätyökseen sairaanhoitajaksi. Oona on suoriutuu tasavahvasti kaikista kosmetologin perushoidoista, erikoisuutena ovat sokeroinnit! 

Pirkko Tavaila

Certified Holistic Health Coach, KTM, MTi
suomi, english

"kun energiaa riittää, kaikki on mahdollista"

Energisellä ihmisellä hymy on herkässä, uni maistuu eikä vaakaa tarvitse vilkuilla. Elämä tuntuu hyvältä haasteista huolimatta. Pirkon työn punainen lanka on yksilöllisyyden kunnioittaminen. Yhtä oikeata dieettiä ei olekaan. Jokainen ihmiskokonaisuus on erilainen ja tulee ravita sen mukaisesti kehoa, mieltä ja sielua myöten. Kahdenkymmenen vuoden ekonomi-taustansa myötä Pirkko osaa tukea kiireessä puurtavia asiakkaitaan. Hänen mottonsa on, että jokaisella oikeus nauttia hyvästä olosta, elämänilosta, elinvoimasta ja luonnollisesta terveydestä tässä ja nyt.

Helen
Spa Therapist
eesti, suomi, english

erikoistuminen: kasvohoidot, vartalohoidot, epilaatio

(Äitiyslomalla)


*Huolellista, viimeisteltyä hoitotyötä*

Suloinen Helen lennähti meille suoraan "suuresta maailmasta" eli Lontoosta. Siellä hän teki kosmetologin työtä paramedikaalisella, Living Day Spassakin kovin tutulla Environ-ihonhoitosarjalla. Suosittelemme käymään Helenillä ihokonsultaatiossa, jolloin Helen voi suositella tehokkaan, ihosi tarpeita huomioivan hoito-ohjelman. Tarkkasorminen Helen taitaa erityisen hienosti myös lakkaukset sekä kulmien nypinnän ja värjäyksen. Kuriositettina mainittakoon, että Helenillä on taito tehdä jopa mekaanisesta ihonpuhdistuksesta erityisen miellyttävän kokemuksen!
Suomenkieli sujuu Heleniltä jo oikein näppärästi, ja ajoittaisen pienen epävarmuudenkin korvaa täysin mitä sydämellisin ja ystävällisin luonne.

Satu

Spa Owner
suomi, english, svenska

Joskus erityisen hyviä asioita kannattaa odottaa. Minulle kosmetologiksi (SKY-/CIDESCO) kouluttautuminen ja tähän hoitolaan päätyminen on ollut elämäni parhaita asioita. Löysin ammatillisen itseni vasta nelikymppisenä, pitkän etsimisen jälkeen. Olin opiskellut kauppatieteitä ja työskennellyt sanomalehden toimittajana, viihtynytkin kaikin puolin kohtuullisesti. Oivallus tapahtui pysähtymisen kautta. Mieheni vaativan työn takia tein päätöksen jäädä kotiäidiksi. Sain kuusi ihanaa vuotta pienten tyttöjeni kanssa. Tilanteessa, jossa luulin työurani olevan ohi, alkoivat asiat ihmeellisellä tavalla rullata. Tiedättehän, joskus kun ovet aukeavat juuri oikeissa kohdin ja oikeisiin paikkoihin. Nyt minulla on tämä ihana hoitola, saan tehdä työtä intohimolla ja koko sydämelläni. Living, it only gets better. 

Jessika

Spa Therapist
suomi, english

Jessikalla on taianomainen kosketus ja laaja osaaminen kauneudenhoidon saralta. Hän on kouluttautunut kosmetologiksi ja parturi-kampaajaksi. Jessikalla leijuu ympärillään rauhallinen energia, joka virtaa myös asiakkaisiin. Työssään Jessika arvostaa näkyviä tuloksia ja erityisesti nauttii kasvo- ja jalkahoitojen tekemisestä. Erikoisosaamisalueena on huolellisesti tehdyt depilaatiot, vahaus sekä sokerointi.