shape_up

Spa-etiketti

Living Day Spa toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitolaamme Helsingin ydinkeskustaan!
 
Ohessa hieman yleistä tietoa asiakkaillemme. Jokaisen asiakkaamme tyytyväisyys sekä hoitolamme rauhallinen ja kiireetön ilmapiiri on meille tärkeää, joten otathan ystävällisesti huomioon seuraavat seikat:
 
  • Saavuthan paikan päälle ajoissa. Joustamme parhaamme mukaan, mutta myöhästymiset saattavat verottaa omaa hoitoaikaasi. Haluamme vastaanottaa jokaisen asiakkaamme ajallaan.
  • Ilmoitathan hoitosi perumisesta hyvissä ajoin, viimeistään 24h ennen varattua aikaasi. Perumattomista ajoista joudumme veloittamaan täyden hoidon hinnan.
  • Alakerran saunaosaston käyttö kuuluu kaikkien yli 60 minuutin pituisten vartalohoitojen hintaan, ja sen käyttöön on varattu 30 minuuttia hoidon kokonaisajasta. Olethan huomaavainen muita saunaosaston käyttäjiä kohtaan ja vältät annetun ajan ylittämistä. Muiden hoitojen yhteyteen höyrysaunan saa halutessaan käyttöönsä valitsemalla 30€ arvoisen lisukkeen. 
  • Saunaosastolla on asiakkaiden käytössä kylpytakit, tossut, pyyhkeet, laudeliinat, shampoot, hoitoaineet, kasvovoiteet sekä hiustenkuivain ja -ilmakiharrin.
     

Hoitolamme ajanvaraukset kotisivuillamme sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta tai yhteydenottolomakkeella (kts. yhteys&varaukset -sivu), puhelimitse tai sähköpostilla.

Saman päivän hoitokyselyt paikan päällä tai puhelimitse.

Otamme mielellämme vastaan ryhmiä! Tarvittaessa tulemme luoksesi paikan päälle. Ota yhteyttä niin rakennetaan ryhmäpaketti, joka sisältää hemmottelevia hoitoja, ihonhoitovinkkejä ja toivottaessa myös tarjoilun. Hotelli Tornin tilat ovat lisämaksusta ja sopimuksen mukaan käytettävissä (käynti alakerran spa-osastomme kautta).