shape_up

Käsihoidot

Hoitavat manikyyrit erikseen tai pakettihoitojen yhteydessä. Huom! Kuivaa ihoa tehokkaasti pehmentävä käsien parafiinihoito myös lisämaksusta. Manikyyreissä käytämme laadukkaita OPI:n kynsilakkoja. OPI:n Infinite Shine -lakat pysyvät huomattavan paljon pidempään kuin perinteiset kynsilakat. Kaikkein pisimpään pysyy kestolakkaus.  

Kestolakkaus minimanikyyrillä 75€. Kestolakkaus lisukkeena minkä tahansa käsihoidon kanssa +30€. Ihana lisukehoito esim. kasvohoidon yhteyteen on Ravitseva ihoterapia käsille, jonka tekee hierojamme Irina!

Hinnasto

Nail fresh up

Valmiiksi hyväkuntoisten käsien pikakaunistus. Sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen.

20min / 30€

Kauniit kädet

Peruskäsihoito. Sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kynsien lakkauksen ja loppuvoiteen (ajan salliessa myös hieronnan). Jos haluat, että lakkaus tehdään kestolakalla, valitse 30€ arvoinen lisuke! Huomioithan, että hoitoaika pitenee tällöin 15 minuutilla.

 45min / 75€
 Kestolakkaus lisuke +15min / 30€

Spa Hands

Ylellinen, hemmotteleva spa-käsihoito. Pitää sisällään perusmanikyyrin lisäksi käsien ihon kuorinnan ja naamion.

60min / 95€

Medi Hand

Nopea ja tehokas käsien ihoa pehmittävä hoito, myös anti-age hoitoa kaipaaville käsille. Sisältää ihon kuorinnan, kynsien siistimisen, ihon kosteutuksen ja rentouttavan hieronnan. Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta.

30min / 50€

Kestolakkaus

Kynsien kesto- eli geelilakkaus.

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut kynnet pitkäksi aikaa. Toimenpide on hellävarainen kynnelle (kynttä ei ohenneta tai karhenneta voimakkaasti). 60min versiossa kynnet viilataan ennen lakkausta. Hemmottelua kaipaaville sopii 75min versio.

Kestolakkaus sopii kaikille, ja etenkin niille, joiden kädet ovat työnkuvan takia paljon näkyvillä. Lakkauksen kesto on yksilöllistä ja riippuu myös, millaisen hankauksen kohteeksi kynnet joutuvat. Vaikka lakkaus itse kestää, kynsi kasvaa ja siten lakkausta joutuu yleensä korjailemaan kynnen kasvukohdasta.

 

Huom! Vanhojen kestolakkauksen poisto +15€ (+15min)

60min / 75€

Kestolakkaus ranskalaisella 75min / 90€

 


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs3/46/livingda/public_html/themes/livingdayspa/rooms_page_prices.php on line 83