shape_up

Kalahari

Kalahari

kalahari fb 8.jpg

Mikä on Kalahari™ ancient desert secrets? 

 


Kalahari™ ancient deserts secrets on korkealaatuinen Etelä-Afrikassa valmistettu ekologinen ja eettinen kosmetiikkasarja luonnosta. Kalahari on tuotesarja ihmisille, jotka haluavat ylellisyyttä, mutta kantavat vastuuta ympäristöstä.

Kalahari-tuotteiden valmistusaineet ovat suoraan Kalaharin autiomaasta. Tuotteet valmistetaan esimerkiksi kasvien lehdistä, kasvien sipuliosista ja juurista.

 • Käytämme vain kasveista uutettuja öljyjä.
 • Kalahari-tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, MIT-yhdistettä (methylisothiazolinone), keinotekoisia väriaineita, lanoliinijohdannaisia, isopropyleeniglykolia, formaldehydiä tai mineraaliöljyjä.
 • Tuotteissa tai niiden ainesosien valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.

  Kalahari-tuotteiden valmistusaineista 67-100% tulee suoraan luonnosta. Tuotteissa on käytetty kasveja, kasvien sipuliosia ja juuria. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, MIT-yhdistettä (methylisothiazolinone), keinotekoisia väriaineita, lanoliinijohdannaisia, isopropyleeniglykolia, formaldehydiä, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä aineita. 


  Poimintoja raaka-aineista:

  Kalaharin melonisiemenöljy
  Tämä kirkkaan kellertävä tsammasiemenöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä ja välttämättömiä rasvahappoja. Öljy kosteuttaa ja uudistaa ihoa sekä suojaa sitä auringon vahingollisilta säteiltä. Ihosta tulee kirkas ja kuulas. Tätä öljyä on perinteisesti käytetty Afrikassa auringonsuojana, koska se ehkäisee ihon palamista auringossa. 

  Papaija
  Uute sisältää A-, C- ja E-vitamiinia sekä muita antioksidantteja, jotka suojaaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Uute tasapainottaa rasvaista ihoa ja kuorii ihon kuivia kohtia. A-vitamiini ja papaijan luonnollinen entsyymi lisäävät solujen uusiutumista, minkä ansiosta iho elpyy ja napakoituu.

  Shea
  Shea on täydellinen kosteuttaja ja tehokas antioksidantti, joka ehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Shea stimuloi kollageenituotantoa, mikä voi jopa parantaa arpia.

  Baobab
  Öljy sisältää A-, D-, E- ja F-vitamiineja ja tärkeitä rasvahappoja (omega 3, 6, 9). A- ja F-vitamiinit edistävät solukalvojen uusiutumista, kun taas E-vitamiini on superantioksidantti. Se parantaa elastisuutta ja sillä on erinomainen kosteuttava vaikutus. Omegat parantavat kuivaa ja vaurioitunutta ihoa. 

  Villihunaja
  Täyteläinen Kalaharin hunaja on eristetty luonnonmukaisin menetelmin suoraan autiomaan hunajakennoista. Hunaja kosteuttaa kuivaa ja vaurioitunutta ihoa.

  Rooibos
  Rooibos-uute on erittäin antioksidantti- ja flavonoidipitoinen, joten se toimii hyvin vapaita radikaaleja vastaan ehkäisten ihon ikääntymistä. Uute sisältää myös sinkkiä, joka on tärkeä ihon aineen vaihdunnan ylläpitäjä. Uutteessa on myös hedelmähappoa, joka pehmentää juonteita ja ryppyjä.

  Kigelia Africana
  Uute vahvistaa ja tasapainottaa kollageenikuituja, jotka auttavat kiinteyttämään ihoa. Uutteella on kosteuttava, elvyttävä ja ikääntymistä ehkäisevä vaikutus. Uutteessa on antibakteerisia aineita, jotka rauhoittavat ja pehmentävät kuivaa, ärtynyttä ihoa.

 • Kalahari kotisivu kuva 1.jpg

  kalahari fb.jpgWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs3/46/livingda/public_html/themes/livingdayspa/rooms_page_prices_3.php on line 83