shape_up

Vita Liberata

Hinnasto

Vita Liberata tuotesarjan filosofia on uudistaa ajatusmaailmaamme itseruskettavista tuotteista. Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata tuotteissa ei ole hajusteita.

Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut. Tuotteet levitetään puhtaalle iholle aina levityskintaalla. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa.

Oikea tuote käyttäjän toiveiden tai ihotyypin mukaan! Ensin valitaan haluttu koostumus ja sitten toivottu tummuusaste. Kaikissa Vita Liberata -sarjan tuotteissa on kosteuttava moisture-lock©, joka tuo ihollesi uskomattoman pehmeän tunteen 72 tunnin ajaksi. Vita Liberata -tuotteet antavat luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata- tuotteet ovat hajustamattomia.

Vita Liberata -tuotteet on merkitty värikoodeilla, jotta löydät itsellesi ihosi sävyn mukaisen tuotteen helposti. Valitse sävy haluamasi tummuusasteen mukaan. Kuinka syvän rusketuksen juuri tänään haluaisit?

class1

Light antaa kevyen sävyn iholle. säännöllinen käyttö syventää rusketuksen sävyä.

class2

Medium antaa luonnollisen rusketustuloksen. sopii hyvin skandinaaviselle iholle.

class3

Dark antaa luonnollisen tumman rusketustuloksen; voidaan kokeilla myös ihotyypille, joka ruskettuu hitaasti tai ei lainkaan.

Väärikoodeja hyödynnetään myös hoitolamme Vita Liberatan suihkurusketuksissa. Varaa aikasi Vita Liberatan suihkurusketukseen ja kerro tullessasi, kuinka syvän rusketuksen ihollesi toivot, olipa se sitten vain kevyt päivetys tai kunnon Karibia-rusketus!  
Rusketus pysyy ihotyypistä ja elämäntyylistä riippuen viikosta kahteen. Vaikutusaikaa voi syventää/pidentää kotihoitotuotteiden avulla.