shape_up

Ajankohtaista

SYKSYN 2018 UUTUUDET

HIEROJA LIVING DAY SPAN TIIMIIN

Elokuussa olemme saaneet tiimiimme uuden upean jäsenen, Irinan. Irina on monipuolisesti koulutettu hieroja, jolla on intohimo hoitaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti. Isoäiti, babushka, oli tunnettu kansanparantaja ja lääkäri Venäjällä, ja opetti pienelle 7-vuotiaalle Irinalle, miten hoitaa perheen ja sukulaisten erilaisia vaivoja ja kipuja. Irinan pitkä kokemus ja lahjakkuus kehon hoitoihin näkyy ja tuntuu hänen hoitavissa, taitavissa käsissään.

Tule kokeilemaan Irinan kokonaisvaltaisia vartalohoitoja. Ota selvää, mikä on Gua Sha -hieronta, reiki ja vyöhyketerapeuttinen hieronta. Niska-hartia-pään alueen kipuihin ja särkyihin ovat omat tehokkaat hoitonsa. Tai jos haluat vain pakoa arjen kiireestä ja stressistä, sopiva vaihtoehto voi olla syvälle rentouttava Nirvana!

Irinan hoitovalikoiman löydät yläotsikosta Vartalohoidot hierojalle.

#hyvääoloa
#
hemmottelua
#tehokastahierontaa
#Body&mind&soul


MEIKKAUKSET á la RAILI

Olemme superinnoissamme käynnistyneestä yhteistyöstämme maamme ykkösmeikkaaja Raili Hulkkosen kanssa! Ihana 
Raili vierailee hoitolassamme tilauksesta ja voit varata hänelle ajan sähköpostitse: info@livingdayspa.fi

Varaa aikasi Railille ja saat itsellesi tähtitason meikin - ja kohtelun! Raili antaa aina asiakkailleen runsaasti meikkausvinkkejä ja kertoo suorasukaiseen, hauskaan tyyliinsä, millä helpoilla jutuilla saat korostettua vahvuuksiasi ja ehkäpä myös peitettyä meillä kaikilla olevia pieniä heikkouksia.. Kun vietat hetken Railin meikattavana tulet ymmärtämään, miksi hän on maamme ehdoton suosikkimeikkaaja!

Meikki á la Raili, hinta 130€
(päivä- ja juhlameikit, häämeikit, meikit ja ehostukset kaikkiin elämäntilanteisiin)

 #railihulkkonen
#huipputasonmeikkaukset
#tähtisumua

___

KEVÄT 2018

Varaa paikkasi Living Day Span kesän 2018 huikealle kauneus&hyvinvointi -retriitille Lounais-Ranskaan!

Elokuiset viisi päivää täynnä kauneutta, hyvääoloa ja elämyksiä kaikille aisteille. Asut luksustason majoituksessa kauniilla ranskalaisella maatilalla, syöt gourmet-tason ruokaa, kuulet innostavien ohjaajien luentoja ja käyt syväluotaavia keskusteluja ihanassa naisporukassa, ja tietenkin -kun Ranskassa ollaan- pääset maistelemaan ihania viinejä.. 

Voit istahtaa kirjan kanssa riippukeinuun viikunapuun alle tai lähteä hikitreeniin personal trainerin johdolla, ympärilläsi henkeäsalpaavan kaunis luonto. Sinulle on myös varattuna räätälöity spa-kasvohoito sekä yksilöllinen tapaaminen upeiden coachiemme kanssa.

Kahdeksan ladya mahtuu mukaan tälle huikealle matkalle, jolta lupaamme että palaat sekä henkisesti että fyysisesti uudistuneena. Varaa paikkasi nyt ja hyödynnä early bird -tarjous (marraskuun loppuun sakka). 

Living Day Span hyvinvointi- ja hemmotteluretriitti Lounais-Ranskassa 21. – 26.8. 2018. Lisätietoja ja varaukset: info@livingdayspa.fi.
#thehappyhamlet
#
livingdayspa