shape_up

Vartalohoidot hierojalle

Living Day Span rentouttavia ja muokkaavia vartalohoitoja tekevät kosmetologit sekä koulutettu hierojamme Irina. Kosmetologien tekemät hoidot ovat pääasiallisesti rentouttavia kun taas hierojalta voi pyytää halutessaan napakampaa hierontaotetta. Tästä hoitomenusta löydät hierojamme Irinan tekemät vartalohoidot (kosmetologiemme tekemät vartalohoidot löydät toisen otsikon alta).

Irinalla on hieronnoista vuosikymmenten kokemus. Hän on koulutettu hieroja, mutta kouluttautunut ja kurssittanut itseään myös  mm. vyöhyketerapiaan, intialaiseen päähierontaan, reikiin sekä erilaisiin särky- ja kiputiloja helpottaviin erikoishierontoihin (löytyvät hoitomenusta alempaa). 

Klassinen hieronta on rentouttavaa kokovartalohierontaa, johon Irina tuo mukaan tehokkaita erityisotteita, kuten trigger- ja fascia-tekniikoita. Kylminä syys- ja talvipäivinä on ihana valita Hot Stones -kuumakivihieronta. Niska - ja hartiasärkyiset nauttivat hellän napakasta Stressiniskahieronnasta.

Jos haluat ultimaattisen rentoutuksen ja paon arjesta, valintasi saattaa olla Nirvana, josta lupaamme, että poistut uutena ihmisenä!

Kehon ja mielen hoitaminen on ollut tärkeässä roolissa Irinan elämässä jo lapsesta lähtien. Isoäiti, babushka, oli lääkäri ja kansanparantaja, joka opetti pienelle Irinalle, miten helpottaa läheisten ja sukulaisten eri vaivoja. Irinan hoidot ovatkin erittäin kokonaisvaltaisia ja teholtaan vaikuttavia.

Living Day Span vartalohoidot ovat elämysmatkoja. Kosmetologien vartalohoitoihin sisältyy pääsääntöisesti höyrysauna, ja hierojan vartalohoitoihin voit valita höyrysaunan maksullisena lisukkeena. .Muokkaavissa hoidoissa käytetään napakkaa hierontaa ja ihokudosta parantavia tehoaineita. Rentouttavat hoidot ovat rituaalipitoisia hoitokokonaisuuksia, joissa mieli ja keho lepää. Toimii, haitpa sitten helpotusta stressiin, pakoa arjen kiireistä tai uutta energiaa!

Hinnasto

RENTOUTTAVAT

Klassinen hieronta (hieroja)

Klassinen hieronta erityistekniikoilla

Rentouttava klassinen hieronta yhdistettynä syväkudoshieronnan tekniikoihin poistaa lihasjännityksiä sekä parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hieronta tehdään tuoksuttomalla tai miedosti tuoksuvalla hierontaöjyllä (saattaa sisältää pähkinää, joten mainitsethan erikseen pähkinäallergiasta).

Hierojamme Irina yhdistää hieronnassaan klassisen hieronnan otteita tehostettuna erityistekniikoilla, mm. trigger-käsittelyllä ja erilaisilla fascia-tekniikoilla. Irinalta voit pyytää hieronnan keskittymistä mahdollisiin ongelma- tai kipukohtiin.

Valittavana 60min ja 90min versiot.
Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin lisätä hoitoon 30€:n arvoisena lisukkeena. 

Klassinen hieronta
60min / 100€

90min / 150€

Hot stones (hieroja)

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava vaikutus. Vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä. Parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Hieronta tehdään valinnan mukaan eteerisillä tuoksuvilla tai vaihtoehtoisesti tuoksuttomillä öljyillä.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin lisätä hoitoon 30€:n arvoisena lisukkeena.

Hot Stones
60min / 120€
90min / 170€
Selkähieronta

Selkähieronta valinnan mukaan 20 minuutin tai 30 minuutin versiona. Hieronta noudattaa klassisen hieronnan otteita.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin lisätä hoitoon 30€:n arvoisena lisukkeena. 

20min / 50€
30min / 70€

Intialainen päähieronta (hieroja)
30min

30 minuutin päähieronta.

Intialainen päähieronta vaikuttaa rentouttavasti kehoon ja mieleen. Se mm. avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä, auttaa masennukseen sekä parantaa unenlaatua. Vaikutuksia täydentää mieltä tasapainottava luonnollinen, aromaterapeuttinen eteerinen öljy.

Hoitaja käyttää öljyä vain hartiaseudulla, joten hiukset eivät jää öljyisiksi.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi (kts. kosmetologin tekemät vartalohoidot) tai koulutettu hierojamme Irina

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin valita hoitoon 30€ arvoisena lisukkeena..

30min / 60€

Intialainen päähieronta (hieroja)
50min

Kokonaisvaltainen 50 minuutin päähieronta.

Kokonaisvaltaisessa päähieronnassa hoidetaan myös päänahka ja hiukset luonnollisilla, ravitsevilla öljyillä. Hoitaa hiusta ja aktivoi hiustenkasvua. Hieronta avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä sekä parantaa unenlaatua. Suosittelemme, että annat öljyn vaikuttaa hiuksissa ja päänahassa muutama tunti hoidon jälkeen ennen pesua.

Hoidon tekee valintaso mukaan kosmetologi (kts. kosmetologin tekemät vartalohoidot) tai koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin lisätä hoitoon 30€:n arvoisena lisukkeena. 

50 min / 90€

VARTALOLYMFA

Vartalon manuaalinen lymfahieronta.

Käsin tehtävä vartalon lymfahieronta on kevyttä pumppaavaa hierontaa, jolla on monipuoliset ja tehokkaat vaikutukset ympäri kehoa. Lymfahieronta aktivoi kehon toiminnoille elintärkeää imusolmukkeiden ja muun imunestejärjestelmän kiertoa. Rentouttaa kehoa ja mieltä. Poistaa ja ennaltaehkäisee turvotuksia, myös leikkaushoitojen yhteydessä, aktivoi verenkiertoa, parantaa suoliston toimintaa, auttaa unettomuuteen ja migreeniin, parantaa solujen uusiutumista ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Hoidon aikana avataan lymfakanavat ja käsitellään valittu alue keholta (60min hoitovaihtoehto, kts. kosmetologin tekemät vartalohoidot) tai koko keho (1h45min hoitovaihtoehto). Muista juoda hoidon jälkeen runsaasti vettä!

Vartalon lymfahierontaa tekee hoitolassamme asianmukaisen Pro lymfa -koulutuksen käynyt kosmetologimme Jenni sekä monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Vartalolymfan yhteyteen ei suositella saunomista, joten hoidon alkuun ei sisälly höyrysaunaa!

1h45min / 180€ (Irina)

min. 3 kerran sarjahoito -10%

Reiki eli energiahoito

Reiki on kokonaisvaltainen energiahoito, joka avaa kehon energiakanavia, antaa hoidettavalle lisää energiaa sekä tasapainottaa kehon omaa energiaverkkoa. Sen seurauksena kehon vastustuskyky paranee ja paraneminen nopeutuu. Hoito helpottaa lihas- ja nivelsärkyjä. Reiki vaikuttaa usein myös tunnetasolla, se poistaa kielteisiä ja lisää positiivisia tunteita. Reikin sanotaan myös kehittävän muistia, luovuutta ja intuitiota. Reikiä käytetään tukemaan erilaisten sairauksien hoitoa, lääkehoitoa sekä leikkauksista toipumista.
Reikihoito koetaan yleensä hyvin rentouttavana. Hoidettava rentoutuu, lähes nukkuu ja voi tuntea lämpöä, iloa, turvaa ja rauhallisuutta.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa.

60min / 100€

Nirvana

Nirvana on kokonaisvaltainen kokovartalohieronta, jota hoitolassamme tekee monipuolisen hierojakoulutuksen saanut Irina. Valitse silloin kun tarvitset totaalirentoutumista, pakoa arjesta ja stressistä, pitkän työpuserruksen jälkeen tai muuten vain rauhoittamaan ja rentouttamaan oloa. Nirvana on yhdistelmä erilaisia hierontaotteita koko kehon alueella päästä varpaisiin. Se voidaan räätälöidä myös tilanteen ja toiveiden mukaan, esim. enemmän urheiluhieronta-tyyppiseksi tai pelkästään rentouttavaksi.

Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin lisätä hoitoon 30€:n arvoisena lisukkeena. 

90min / 170€

MUOKKAAVAT  HOIDOT 

Hunajahieronta

Hoida ihoasi ja kehoasi hunajalla! Hunajahieronta vartalolle on vanha tiibettiläinen hoitomuoto, joka tehokkaasti aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta sekä auttaa nivel- ja lihaskipuihin. Erittäin hyvä tukimuoto laihdutuksen yhteyteen ja selluliitin poistoon. Luonnollinen hunaja myös hoitaa ihoa.

Hunajahieronta ei ole varsinaisesti hemmotteluhoito, vaikka se toki voidaan sellaiseksi räätälöidä. Hierojan otteet ovat ajoittain hyvinkin napakoita - ja siten tehokkaita. Toivottaessa hoito voidaan tehdä lempeämpänä, rentoutusta ja ihonhoitoa painottaen.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom. 90min hoitoversioon sisältyy 30min pituinen höyrysauna. 30min hoitoversioon ei sisälly höyrysaunaa. 

30min / 70€
60min / 110€

Vyöhyketerapeuttinen hieronta

Vyöhyketerapeuttisen hieronnan tavoitteena on tunnistaa kehon ja mielen solmukohdat ja tarjota helpotusta kohdistetun hieronnan avulla. Kehon oman heijastejärjestelmän huomioivan menetelmän avulla keho opetetaan hakemaan ja löytämään kyky parantaa itse itsensä. Hieronta rentouttaa ja poistaa kiputiloja. Vyöhyketerapia on tehokas apu väsymykseen, stressiin, unettomuuteen, päänsärkyyn/migreeniin, vilustumiseen, verenpaine ongelmiin, kuukautisvaivoihin, ruuansulatusvaivoihin sekä kehon eri osien fyysisiin vaivoihin.

Hieronnan tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin valita hoidon yhteyteen 30€:n arvoisena lisukkeena.

60min / 100€

sarjahoito min. 5krt -10%

Stressiniskahieronta

Kipuohjelma

Stressiniskahieronta on loistava hoito kaikenlaisista niska-hartia-alueen jumeista ja säryistä kärsiville. Hieronta auttaa päänsärkyyn/migreeniin, huimaukseen, lihasjännityksiin sekä tukkoisiin lihaksiin ja stressiin.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin valita hoidon yhteyteen 30€:n arvoisena lisukkeena.

Kipuohjelma on lihasstimulaatiota. Se auttaa selän, niskan, hartioiden ja raajojen kiputiloihin. Hoito auttaa tehokkaasti mm. noidannuoleen, iskiakseen, urheiluvammoihin, nivelkipuun ja palauttaa lihasten kunnon leikkauksen jälkeen.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin valita hoidon yhteyteen 30€:n arvoisena lisukkeena.

30min / 70€

30 min / 70€
60min / 130€