shape_up

Vartalohoidot hierojalle

Living Day Span rentouttavia ja muokkaavia vartalohoitoja tekevät kosmetologit sekä koulutettu hierojamme Irina. Kosmetologien tekemät hoidot ovat pääasiallisesti rentouttavia kun taas hierojalta voi pyytää halutessaan napakampaa hierontaotetta. Tästä hoitomenusta löydät hierojamme Irinan tekemät vartalohoidot (kosmetologiemme tekemät vartalohoidot löydät toisen otsikon alta).

Irinalla on hieronnoista vuosikymmenten kokemus. Hän on koulutettu hieroja, mutta kouluttautunut ja kurssittanut itseään myös  mm. vyöhyketerapiaan, intialaiseen päähierontaan, reikiin sekä erilaisiin särky- ja kiputiloja helpottaviin erikoishierontoihin (löytyvät hoitomenusta alempaa). 

Klassiseen hierontaan Irina tuo mukaan tehokkaita erityisotteita, kuten trigger- ja fascia-tekniikoita. Kylminä syys- ja talvipäivinä on ihana valita Hot Stones -kuumakivihieronta. Vatsavaivoista kärsivät saavat helpotusta tehokkaasta Vatsahieronnasta, ja niska - ja hartiasärkyiset nauttivat hellän napakasta Stressiniskahieronnasta. Rintahieronta sopii kaikille naisille rintakehää avaavana ja ryhtiä parantavana hoitomuotona. Korvakynttilähoito hoitaa päänalueen vaivoja, kuten korvien tinnitusta. Uusia, upeita kokemuksia saattavat olla myös supertehokas Gua Sha ja Kuivakuppaus.

Jos haluat ultimaattisen rentoutuksen ja paon arjesta, valintasi saattaa olla Nirvana, josta lupaamme, että poistut uutena ihmisenä!

Kehon ja mielen hoitaminen on ollut tärkeässä roolissa Irinan elämässä jo lapsesta lähtien. Isoäiti, babushka, oli lääkäri ja kansanparantaja, joka opetti pienelle Irinalle, miten helpottaa läheisten ja sukulaisten eri vaivoja. Irinan hoidot ovatkin erittäin kokonaisvaltaisia ja teholtaan vaikuttavia.

Living Day Span vartalohoidot ovat elämysmatkoja. Ne alkavat rentouttavalla höyrysaunalla ja päättyvät kehoa puhdistavan inkivääriteen nauttimiseen. Lämpimät hoitopedit varmistavat miellyttävän kokemuksen. Muokkaavissa hoidoissa käytetään napakkaa hierontaa ja ihokudosta parantavia tehoaineita. Rentouttavat hoidot ovat rituaalipitoisia hoitokokonaisuuksia, joissa mieli ja keho lepää. Toimii, haitpa sitten helpotusta stressiin, pakoa arjen kiireistä tai uutta energiaa!

Hinnasto

RENTOUTTAVAT

Klassinen hieronta

Klassinen kokovartalohieronta

Rentouttava kokovartalohieronta poistaa lihasjännityksiä sekä parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Lämmin höyrysauna ennen hoitoa tehostaa rentouttavaa vaikutusta. Hieronta tehdään miedosti tuoksuvalla hierontaöljyllä (saattaa sisältää pähkinää, joten mainitsethan erikseen pähkinäallergiasta).

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina. Irina yhdistää hieronnassaan klassisen hieronnan otteita tehostettuna erityistekniikoilla, mm. trigger-käsittelyllä ja erilaisilla fascia-tekniikoilla. Irinalta voit pyytää hieronnan keskittymistä mahdollisiin ongelma- tai kipukohtiin.

Valittavana 60min ja 90min versiot.

Kokovartalohieronta, sis. 30min höyrysaunan
90min / 130€

2h / 180€

Kokovartalohieronta ilman höyrysaunaa

60min / 100€

90min / 160€

 

Hot stones

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava vaikutus. Vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä. Parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Hieronta tehdään valinnan mukaan eteerisillä tuoksuvilla tai vaihtoehtoisesti tuoksuttomillä öljyillä.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina.

Hot Stones, sis. 30min höyrysaunan
90min / 150€

Hot Stones ilman höyrysaunaa
60min / 130€

Aroma Spa

Tuoksuva kokovartalohieronta. 

Nautinnollinen ja tuoksuva kokovartalohieronta. Rentouttava kokonaisuus alkaa ihon kuivaharjauksella ja jatkuu hieronnalla, jossa käytetään lämpimiä aromaattisia öljyjä. Tuoksuvalinnan mukaan hieronnan vaikutus on mieltä rauhoittava, tasapainottava tai piristävä.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€
Selkähieronta

Selkähieronta valinnan mukaan 20 minuutin tai 30 minuutin versiona. Hieronta noudattaa klassisen hieronnan otteita.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin lisätä hoitoon 30€:n arvoisena lisukkeena. 

20min / 45€
30min / 60€

SYVÄKUDOSHIERONTA

Syväkudoshieronta eli deep tissue -massage on syvällä lihaksissa tuntuvaa rauhallista ja rentouttavaa hierontaa. Se poistaa jännityksiä ja kireyksiä lihaksissa sekä parantaa niiden verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Sopii niille, jotka toivovat hieronnalta sekä tehokkuutta (hieronta saa ns. tuntua) että rentoutusta ja hemmottelua. Syväkudoshieronta voidaan tehdä myös urheiluhieronta-painotteisena. Syväkudoshierontaa tekee hoitolassamme urheiluhierojakoulutuksen saanut Mari.

30min / 60€
60€ / 100€

Autiomaan Hehku -vartalokuorinta

Khoi Khoi -niska-/selkähieronta

Kalaharin kuorintahoito jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja tuoksuvaksi.

Ihoa kuoriva, silottava ja kosteuttava vartalohoitoYksilöllisessä kuorinnassa asiakas valitsee kuorinta-aineen ja kosteuttavan tuoksuöljyn. Iho jää pehmeäksi ja kauniin väriseksi. Sopii myös aurinkoloman alle ja jälkeen ylläpitämään kaunista rusketusta!

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

Kalaharin rentouttava niska-hartia alueen ja selän hieronta. Tuoksut vievät Kalaharin dyyneille. Hieronta ja apuna käytettävät Kalaharin kivet poistavat stressiä ja rentouttavat lihaksia ja mieltä.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin hankkia mukaan 30€ arvoisena lisukkeena.

1h 15min / 90€

30min / 60€

Intialainen päähieronta
30min

30 minuutin päähieronta.

Intialainen päähieronta vaikuttaa rentouttavasti kehoon ja mieleen. Se mm. avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä, auttaa masennukseen sekä parantaa unenlaatua. Vaikutuksia täydentää mieltä tasapainottava luonnollinen, aromaterapeuttinen eteerinen öljy.

Hoitaja käyttää öljyä vain hartiaseudulla, joten hiukset eivät jää öljyisiksi.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin valita mukaan 30€ arvoisella lisukkeella.

30min / 60€

Intialainen päähieronta
50min

Kokonaisvaltainen 50 minuutin päähieronta.

Kokonaisvaltaisessa päähieronnassa hoidetaan myös päänahka ja hiukset luonnollisilla, ravitsevilla öljyillä. Hoitaa hiusta ja aktivoi hiustenkasvua. Hieronta avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä sekä parantaa unenlaatua. Hoidon jälkeen voi nauttia höyrysaunan lämmöstä ja myös pestä hiukset. Suosittelemme kuitenkin, että öljyn antaisi vaikuttaa hiuksissa ja päänahassa muutama tunti ennen pesua.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

1h 20 min / 115€

Tranquillity

Kasvojen ja vartalon yhdistelmähoito.

Rituaalipitoinen, tuoksuva, runsaasti hierontaa sisältävä hoitokokonaisuus. Syvärentouttava hoito, joka yhdistää toisiinsa vartalohieronnan ja kasvohoidon parhaimmat, rentouttavimmat osiot (kasvojen iho puhdistetaan, kuoritaan, kosteutetaan naamiolla ja hierotaan). Hoidon eri osiot lipuvat toistensa lomaan harmoniseksi hoitokokonaisuudeksi. Lähdet hoidosta mieli ja keho rauhoittuneena.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

2h / 180€

Minun Afrikkani

Kalaharin kokonaisvaltainen hoitoelämys

Matka alkaa lämpimällä höyrysaunalla, jonka jälkeen siiryminen hoitohuoneessan. Hurmaavien tuoksukellojen tuoksuttelun jälkeen seuraa Autiomaan hehku -vartalokuorinta, jossa on mukana autiomaan punaista hiekkaa, turvotuksia poistavaa autiomaan mineraalisuolaa tai syvästi tuoksuvaa kahvia. Suihkun jälkeen vuorossa on kasvojen ja vartalon hieronta aromaattisilla öljyillä. Iholle valutettava lämmin hierontakynttilä tuo lisäeksotiikkaa hoitoon (voit valita sen pienestä lisämaksusta). 

Kalaharin melonin, villihunajan, mustaherukan tai autiomaan hiekan ja palavan puun tuoksuja.. Kahden tunnin hoitokokemuksen jälkeen olo on syvästi rento ja mieli levollinen. Eksoottinen pieni pakomatka arjen pyörityksestä!

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

2h30min / 215€ (tuoksukynttilällä +10€)

Tibetan Sound

Itämainen hoitokokonaisuus.

Syväkosteuttava ja rentouttava hieronta vartalolle, kasvoille ja päänahalle. Tiibettiläisten äänimaljojen rauhoittava vaikutus säilyy seuraavaan päivään.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

1h 45min / 150€

VARTALOLYMFA

Vartalon manuaalinen lymfahieronta.

Käsin tehtävä vartalon lymfahieronta on kevyttä pumppaavaa hierontaa, jolla on monipuoliset ja tehokkaat vaikutukset ympäri kehoa. Lymfahieronta aktivoi kehon toiminnoille elintärkeää imusolmukkeiden ja muun imunestejärjestelmän kiertoa. Rentouttaa kehoa ja mieltä. Poistaa ja ennaltaehkäisee turvotuksia, myös leikkaushoitojen yhteydessä, aktivoi verenkiertoa, parantaa suoliston toimintaa, auttaa unettomuuteen ja migreeniin, parantaa solujen uusiutumista ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Hoidon aikana avataan lymfakanavat ja käsitellään valittu alue keholta (60min hoitovaihtoehto) tai koko keho (1h45min hoitovaihtoehto). Muista juoda hoidon jälkeen runsaasti vettä!

Vartalon lymfahierontaa tekee hoitolassamme asianmukaisen Pro lymfa -koulutuksen käynyt kosmetologimme Jenni sekä monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Vartalolymfan yhteyteen ei suositella saunomista, joten hoidon alkuun ei sisälly höyrysaunaa!

60min / 95€ (Jenni)
1h45min / 180€ (Irina)

min. 3 kerran sarjahoito -10%

Reiki eli energiahoito

Reiki on kokonaisvaltainen energiahoito, joka avaa kehon energiakanavia, antaa hoidettavalle lisää energiaa sekä tasapainottaa kehon omaa energiaverkkoa. Sen seurauksena kehon vastustuskyky paranee ja paraneminen nopeutuu. Hoito helpottaa lihas- ja nivelsärkyjä. Reiki vaikuttaa usein myös tunnetasolla, se poistaa kielteisiä ja lisää positiivisia tunteita. Reikin sanotaan myös kehittävän muistia, luovuutta ja intuitiota. Reikiä käytetään tukemaan erilaisten sairauksien hoitoa, lääkehoitoa sekä leikkauksista toipumista.
Reikihoito koetaan yleensä hyvin rentouttavana. Hoidettava rentoutuu, lähes nukkuu ja voi tuntea lämpöä, iloa, turvaa ja rauhallisuutta.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa.

60min / 100€

Nirvana

Nirvana on kokonaisvaltainen kokovartalohieronta, jota hoitolassamme tekee vain monipuolisen hierojakoulutuksen saanut Irina. Valitse silloin kun tarvitset totaalirentoutumista, pakoa arjesta ja stressistä, pitkän työpuserruksen jälkeen tai muuten vain rauhoittamaan ja rentouttamaan oloa. Nirvana on yhdistelmä erilaisia hierontaotteita koko kehon alueella päästä varpaisiin. Se voidaan räätälöidä myös tilanteen ja toiveiden mukaan, esim. enemmän urheiluhieronta-tyyppiseksi tai pelkästään rentouttavaksi.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

2h / 180€ (sis. 30min höyrysaunan) 

MUOKKAAVAT  HOIDOT 

Detox Body

Detox vartalohoito. 

Garshan Dren by Lakshmi- Puhdistava, hierova mutahoito. Aluksi keho maadotetaan eli poistetaan sähköisyydestä silkkihansikkailla, ja kuoritaan aprikoosinkivi-hedelmäuuteseoksella. Tehokas hoito puhdistaa kehon kuona-aineista. Elvyttää lymfaattista järjestelmää ja poistaa nestettä. Kudoksen hapenottokyky paranee ja kuona-aineet poistuvat. Toimii erinomaisesti valmistelevana detox hoitona selluliittihoidoille, sekä puhdistuskuurien ja paaston tueksi. Iho kirkastuu, keho voi hyvin ja hoikistuu. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehoa puhdistavaa inkivääriteetä.

Lakshmi on huippulaadukas italialainen luomutuotesarja, jonka hoidot ja tuotteet perustuvat ayurvedan ikivanhoihin oppeihin ja perinteisiin.

Hoidon tekee valintasi mukaan kosmetologi tai koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€

Hunajahieronta vartalolle

Hoida ihoasi ja kehoasi hunajalla! Hunajahieronta vartalolle on vanha tiibettiläinen hoitomuoto, joka tehokkaasti aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta sekä auttaa nivel- ja lihaskipuihin. Erittäin hyvä tukimuoto laihdutuksen yhteyteen ja selluliitin poistoon. Luonnollinen hunaja myös hoitaa ihoa.

Hunajahieronta ei ole varsinaisesti hemmotteluhoito, vaikka se toki voidaan sellaiseksi räätälöidä. Hierojan otteet ovat ajoittain hyvinkin napakoita - ja siten tehokkaita. Toivottaessa hoito voidaan tehdä lempeämpänä, rentoutusta ja ihonhoitoa painottaen.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom. 90min hoitoversioon sisältyy 30min pituinen höyrysauna. 30min hoitoversioon ei sisälly höyrysaunaa. 

30min / 70€
90min / 140€

Gua Sha -hieronta

Tehokas gua sha -hieronta on voimakas, ihoa raaputtava ja hinkkaava hierontatekniikka, joka auttaa monenlaisiin kehon ongelmatiloihin. Kiinalaiseen lääketieteeseen juurtuva gua sha mm. poistaa turvotusta ja lievittää kipuja ja särkyjä. Hierontaliikkeet aktivoivat voimakkaasti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, lisäävät nivelten liikkuvuutta sekä hoitavat lihaskalvoja samalla irrottaen lihasten ja jänteiden kiinnikkeitä. Sopii erinomaisesti myös himoliikkujille lihasten palautumiseen ja särkytiloihin!
Huomioitavaa: Iho saattaa hoidon jälkeen punottaa/sinertää voimakkaasti, jopa mustelmille asti. Hoitoa ei tehdä rikkoutuneelle iholle tai kehon ollessa tulehdustilassa (kuume yms).

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom. Hoito ei sisällä höyrysaunaa! 

30min / 70€

Vyöhyketerapeuttinen hieronta

Vyöhyketerapeuttisen hieronnan tavoitteena on tunnistaa kehon ja mielen solmukohdat ja tarjota helpotusta kohdistetun hieronnan avulla. Kehon oman heijastejärjestelmän huomioivan menetelmän avulla keho opetetaan hakemaan ja löytämään kyky parantaa itse itsensä. Hieronta rentouttaa ja poistaa kiputiloja. Vyöhyketerapia on tehokas apu väsymykseen, stressiin, unettomuuteen, päänsärkyyn/migreeniin, vilustumiseen, verenpaine ongelmiin, kuukautisvaivoihin, ruuansulatusvaivoihin sekä kehon eri osien fyysisiin vaivoihin.

Hieronnan tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin valita hoidon yhteyteen 30€:n arvoisena lisukkeena.

60min / 100€

sarjahoito min. 5krt -10%

Stressiniskahieronta

Rintahieronta

Stressiniskahieronta on loistava hoito kaikenlaisista niska-hartia-alueen jumeista ja säryistä kärsiville. Hieronta auttaa päänsärkyyn/migreeniin, huimaukseen, lihasjännityksiin sekä tukkoisiin lihaksiin ja stressiin.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä  höyrysaunaa!

Rintahieronta avaa rintakehää, parantaa ryhtiä. Tämä naisille tarkoitettu hieronta lievittää rintakehän kipuja, aukaisee lihasten ja nivelten kiinnikkeitä  ja helpottaa hengitystä. Sopii kaikille naisille, erityisesti liikkumattomuuden ja ikääntymisen tuomiin yläkehon asento-ongelmiin.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa!

30min / 70€

30 min / 70€

Arpikudoshoito

Kuivakuppaus

Arpikudoshoito sopii leikkausarpien jälkihoidoksi pehmentäen arpikudosta, aukaisten kiinnikkeitä ja poistaen kipuja.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä  höyrysaunaa!

Kuivakuppaus on lyhyt mutta tehokas hierova hoito, joka auttaa päänsärkyyn, selluliittiin, laukaisee lihasjännityksiä ja -kipuja, rentouttaa ja puhdistaa kehoa sekä lisää imunestekiertoa. Jo 15min kuivakuppaus vastaa vaikutuksiltaan tunnin kestävää perinteistä hierontaa!

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa!

30min / 70€

15 min / 40€

Vatsahieronta

Vatsahieronta on vatsan erikoistekniikka, jolla aktivoidaan suolistoa ja aineenvaihduntaa. Erinomainen hoito suolisto-ongelmista, eritoten laiskasta aineenvaihdunnasta ja ummetuksesta kärsiville. Saattaa tuntua hivenen epämukavalta, sillä käsittely on melko voimakasta, mutta antaa apua ja on erinomainen luonnollinen vaihtoehto laksatiiveille.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom. Hoito ei sisällä höyrysaunaa! 

30min / 70€

Kipuohjelma

Korvakynttilähoito

Kipuohjelma on lihasstimulaatiota. Se auttaa selän, niskan, hartioiden ja raajojen kiputiloihin. Hoito auttaa tehokkaasti mm. noidannuoleen, iskiakseen, urheiluvammoihin, nivelkipuun ja palauttaa lihasten kunnon leikkauksen jälkeen.

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoitoaikaan ei sisälly höyrysaunaa.. 

Korvakynttilähoidon hoitoalueet ovat mm. korva- ja poskiontelontulehdustaipumus (ei akuutti!), päänsärky/migreeni, paineen tuntu päässä, nenän tukkoisuus sekä äänet korvissa (tinnitus).

Hoidon tekee monipuolisesti koulutettu hierojamme Irina.

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa!

30min / 70€

30 min / 70€